Zorgeloos werken vanaf kantoor of vanuit huis
Carrière

Zorgeloos werken vanaf kantoor of vanuit huis

Heb jij ook zo’n werklaptop waarvan je jezelf soms afvraagt of dat ding soms komt uit de prehistorie? Misschien werkt hij langzaam of maakt hij veel lawaai of wordt hij heel erg heet. Dat werkt natuurlijk niet prettig, al helemaal niet als je echt veel uur per week vanachter je laptop of computerscherm moet werken. Met de banen tegenwoordig ontkom je er niet meer aan dat je moet werken met een digitaal device zoals een laptop of pc. Wel zo fijn dus om dan te kunnen werken met de nieuwste devices dankzij device as a service.

Werken in een gezonde houding

Naast de goede ondersteuning in devices en andere tools is het ook belangrijk om te werken in een goede en gezonde houding. Met name als je een kantoorbaan hebt kan het funest zijn voor jouw lichaam wanneer je continu in een verkeerde houding aan jouw bureau op jouw bureaustoel zit. Daarbij is het belangrijk dat jij je benen in een hoek van negentig graden houdt en je stoel dus op de juiste hoogte hebt staan. Daarom kan je het best werken met een verstelbare bureaustoel, zowel op kantoor als vanuit huis. Ook de hoogte van je scherm is van belang. Deze moet op ooghoogte staan. Hier kun je een laptopstandaard voor gebruiken.

Een goede verbinding

Een ander belangrijk element voor het zorgeloos werken vanuit huis is natuurlijk een goede verbinding. Op kantoor is dit vaak wel geregeld omdat er daar iedere dag door een hele hoop mensen gebruik gemaakt moet worden van die verbinding om hun werk goed uit te kunnen voeren. Thuis is dit niet altijd het geval, en is de verbinding soms dus ook wat minder. Wil je toch zorgeloos kunnen werken vindt dan een plek in huis waar je altijd een steady verbinding hebt of regel anders een wifi-versterker die de verbinding op de plek waar jij in huis wilt werken kan versterken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *