Carrière

Zo kom je erachter wat voor congreslocatie bij jouw bedrijf past

Er zijn talloze verschillen in congreslocaties: groot, klein, modern, authentiek, industrieel, groen, historisch, goed bereikbaar, enzovoorts. Hoe kom je erachter welke locatie bij jouw onderneming past?

Allereerst zet je in een managementoverleg op een rijtje wat voor jullie belangrijk is. Is dat bijvoorbeeld de afstand, rust, faciliteiten, bereikbaarheid, goede maaltijden, arrangementen, overnachtingsmogelijkheden of de tarieven? Als er meerdere factoren van belang zijn, kijk je naar een congreslocatie die al deze factoren kan aanbieden.

Wil je een productieve en ontspannen meeting? Kijk dan naar een locatie gelegen in het groen. Hier kun je ook kijken naar het specialisme in teambuildingactiviteiten, zoals buitenworkshops, zoals varen, schermen of schapendrijven. Komen de vergaderleden vanuit verschillende windstreken uit het land? Pin dan een centraal punt op de kaart en zoek in deze omgeving een zakelijke locatie. Daarnaast zijn gratis parkeren en laadpalen vaak een vereisten voor bedrijven. Wil je ervan overtuigd zijn dat je comfortabel kunt overnachten of heerlijk kunt lunchen of dineren? Bekijk dan de verschillende reviewwebsites, zoals Google, Booking.com of Tripadvisor, om te lezen hoe anderen deze zaken hebben ervaren.

Heb je bovenstaande vragen beantwoord? Informeer bij de congreslocatie dan naar de vergaderarrangementen, beschikbaarheid en tarieven.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.