Geen categorie

Wie zoet is krijgt lekkers..

De Sinterklaasperiode staat alweer bijna voor de deur. Dit jaar helaas wordt het helaas wat anders gevierd dan anders, maar dat mag de pret niet drukken. Zeker ook niet al het lekkers wat bij Sinterklaas hoort, zoals Sinterklaas chocolade in de vorm van  chocolade letters, Sinterklaas figuren en marsepein.  

Ambachtelijke Sinterklaas figuren

Bij Gust Royal kun je ambachtelijke holle Sinterklaas figuren kopen. Alle Sint chocolade wordt met de hand gemaakt van Belgische chocolade. De kwaliteit ligt hier dus erg hoog, maar je krijgt echt waar voor je geld. De holle figuren zijn verkrijgbaar in de smaken puur, melk en wit.

Sinterklaas chocolade voor op tafel

Chocolade caraques zijn chocolaatjes op maat gegraveerd en zijn extra sterk. Het is namelijk een vol (massief) chocolaatje waarvan de vorm en versiering in Sinterklaas thema wordt gepersonaliseerd. De caraques worden gemaakt van pure chocolade, melkchocolade of witte chocolade. Deze chocolaatjes zijn leuk om op tafel te zetten, maar kunnen ook als chocolade schoencadeautje worden gebruikt!

Sinterklaas chocolade voor bedrijven

Bij Gust Royal kun je ook terecht voor Sinterklaas chocolade bedrijven. Geef bijvoorbeeld Sinterklaas chocolade als relatiegeschenk aan je klanten. Je kunt dit bijvoorbeeld laten bedrukken met je logo of natuurlijk je logo op de verpakking laten plaatsen. Alles is mogelijk en met dit relatiegeschenk geef je een blijk van waardering naar al je relaties.

Sinterklaas chocolade geschenk

Ook je eigen personeel mag natuurlijk niet ontbreken. Geef ze een blijk van waardering met overheerlijke Belgische Sinterklaas chocolade. Bestel een Sinterklaas figuur of een doosje met Sinterklaas caraques als blijk van waardering.

Kortom, bij Gust Royal kun je terecht voor alle soorten Sinterklaas chocolade. Het wordt allemaal met de hand bereid en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit grondstoffen die ook nog eens op een eerlijke manier verkregen wordt. Je bent hier zeker aan het juiste adres voor de beste prijs-kwaliteit Sinterklaas chocolade.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *