Fashion

Welk soort ondergoed past bij mijn lichaam?

Voor vrouwen kan ondergoed veel verschillende gevoelens naar boven halen. Een gewone slip of een string? Welke past het best bij welke soort lichaamsvormen? Een string kan bijvoorbeeld bij iemand met grotere ronde billen minder mooi staan dan bij iemand met kleinere billen. Welke bh vind jij het beste en lekkerst zitten? Je leest het allemaal hieronder! 

Slips

Een slip is een comfortabel ondergoed die kort is en geen pijpjes heeft. De achterkant kan in zekere zin wel de billen bedekken. Vrouwen met wat grotere en rondere billen of een maatje meer, zullen merken dat het slipje hun beter staat dan bijvoorbeeld een string of boxer. 

Bralette of bh 

Ben je een echte fan van een sexy bh of draag je toch liever een comfortabele bralette? Een bralette is een comfortabele bh die zeker niet te missen valt in de ondergoedla van een vrouw. Een bralette heeft geen beugel waardoor deze comfortabeler zit dan een bh met beugel.

Shorts

De short wordt ook wel boxershort voor dames genoemd. De shorts zitten niet bij iedereen zo lekker, maar bij dames met grote ronde billen zitten ze als gegoten. De boxershort is hoger en breder en heeft vaak korte pijpjes. De boxershort is daarmee niet echt een item voor de lade met lingerie, maar is wel heel comfortabel.

String

Een string is naast de boxershort wel een item die je op de lingerie afdeling kunt vinden. De string wordt ook nog steeds als een van de meest sexy ondergoedtypes gezien. De string heeft een klein stukje stof tussen de billen zitten en aan de voorkant een breder en hoger stukje stof. De string kan gedragen worden door elke vrouw die graag haar billen wil showen.

Hipster

De hipster is een onderbroek met een bredere band. Aan de achterkant valt er een stuk stof over de billen heen en bij de bovenbenen sluit deze goed aan. De hipster wordt ook veel onder jongere vrouwen gedragen.

Brazilian 

De Brazilian slip is geen string en ook geen slip. Dit stuk ondergoed is aan de achterkant hoog uitgesneden waardoor je veel bil kunt zien. Dit maakt het ook sexy. In de Brazilian lijken je benen extra lang, hierdoor maakt het een perfecte match voor kleinere vrouwen.

Welk stuk ondergoed bij jou past, hangt af van je wensen en smaak. Ook kan het zo zijn dat je een kanten string erg mooi vindt, maar deze totaal niet lekker zit. Dan kun je bijvoorbeeld beter voor een slip of Brazilian gaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *