Geen categorie

Wat zijn leuke gadgets voor je kinderkamer?

Een nieuwe kinderkamer inrichten binnenkort? Of ga je je kinderkamer juist restylen? Dan moet je deze gadgets zeker aanschaffen! Super leuk voor je kleintje maar ook zeker voor jou!

Een Glijbaan

Wat is er nu leuker dan letterlijk je bed uitglijden in de ochtend! Koop een leuke glijbaan die je aan de hoogslaper kunt bevestigen. Je kleintje zal nooit meer problemen met opstaan hebben!

Een groeimeter voor aan de deur of muur

Ze groeien als kool. Leuk om bij de te houden en elke maand de groeispurt te zien van je kind. Wat extra leuk is, is een groeimeter die gepersonaliseerd is, met naam of geboortedatum. Ook nog eens super leuk voor later.

Lightboxen

Een erg leuk idee voor de kinderkamer is een lightbox met letters. Er bestaan ook speciale lightboxen in bijvoorbeeld een wolkje of andere figuurtjes.

Spaarpot met geluid

Leer je kind verantwoord met geld om te gaan en maak sparen nog leuke met een spaarpot met geluid. Je hebt veel verschillende modelletjes op de markt, diertjes, hartjes, auto’s. Binnen no time is de spaarpot zo gevuld met munten!

Muur met krijtbordverf

Ze houden wel van kliederen. Daarom is een muur in de slaapkamer, met krijtbordverf een super goed idee! Laat je kleintje zich helemaal uitleven op de muur en je wast het er net zo gemakkelijk ook weer vanaf!

We hopen dat we je op leuke ideeën hebben gebracht om je kinderkamer nog meer tot leven te brengen. Have fun!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *