Reizen

Wat zijn de voordelen van online automatten bestellen?

Het is tijd om nieuw auto tapijt te kopen. Vaak stellen mensen dit uit, want bij veel speciaalzaken is het proces om automatten aan te schaffen veel ingewikkelder dan eigenlijk nodig is. Daarnaast kent iedere auto zijn eigen bevestigingsmethode voor vloermatten, waardoor het belangrijk is dat je automatten precies in jouw auto passen. In dit artikel vertellen we hoe jij jouw automatten makkelijk online op maat laat maken in de webshop van Mijnautomatten.nl. Deze specialist verkoopt automatten van een hoge kwaliteit, speciaal voor jouw auto. Deze matten passen precies in jouw auto en daarnaast kun je de kleuren zelf kiezen. Zo geef je jouw auto-interieur een stijlvolle tint.

Zo bestel je jouw automatten online

Op de website van Mijnautomatten.nl bestel je jouw automatten op maat in slechts vier eenvoudige stappen:

  • Ga naar https://www.mijnautomatten.nl;
  • Vul je kenteken of het merk en model van je auto in;
  • Kies vervolgens het materiaal, de afwerking en de kleur(en) van je matten;
  • Laat tot slot je automatten thuisbezorgen. In de meeste gevallen duurt dit vijf tot acht werkdagen.

Welk type automat past bij jou?

Bij Mijnautomatten.nl kun je terecht voor verschillende soorten automatten. Wil jij jouw interieur een grove, robuuste uitstraling geven? Dan passen automatten van naaldvilt bij jou. Naaldviltmatten – matten waarbij de vezels in lusjes zichtbaar zijn – hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding en passen bij elke auto. Zoek jij automatten met een hoge vuilopnamecapaciteit, dan passen velours matten waarschijnlijk beter bij je. Classic Velours – een luxe materiaal van katoen of polyester dat is lusjes wordt geweven, waarna de lusjes worden doorgesneden – heeft een klassieke uitstraling en Premium Velours geeft jouw interieur een luxe tint. Stap je vaak met modderige schoenen de auto in? Ga dan voor rubber vloermatten. Rubberen automatten maken het heel makkelijk om je auto interieur te reinigen. Sop de matten af en ze zijn weer helemaal schoon! Welke automatten in jouw auto passen is afhankelijk van de eisen die jij stelt en de wensen die je hebt. Gelukkig kies je bij Mijnautomatten.nl alles zelf: van het materiaal waarvan je automatten zijn gemaakt tot de afwerking en zelfs de kleur. Zo heb jij zelf in de hand wat voor matten er in jouw auto liggen.

Wat maakt Mijnautomatten.nl bijzonder?

Mijnautomatten.nl is een webshop met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het produceren van automatten. Het bedrijf maakt uitsluitend gebruik van Nederlandse tapijtfabrikanten. Er komt dus niks uit het buitenland, wat de uitstoot van CO2 tijdens het aanvoeren minimaliseert. In de fabriek in Genemuiden wordt elke automat door een computergestuurde snijmachine gesneden. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw automatten passen, iedere keer opnieuw. Als finishing touch worden de matten met de hand op de naaimachine afgewerkt. Bestel je automatten bij Mijnautomatten.nl, dan bestel je gegarandeerd automatten van hoogwaardige kwaliteit. Binnenkort kun jij met een vernieuwd interieur de weg op.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.