Gezondheid

Waarom smartgames goed werken in een klaslokaal.

Je begint als leraar vol enthousiasme aan het nieuwe schooljaar. Je hebt niet stilgezeten tijdens de afgelopen zomervakantie en je hebt veel inspiratie opgedaan en nieuwe ideeën opgedaan. Toch mis je iets in je klas… Misschien een educatief spel, perfect voor als je nog wat tijd over hebt of als leuke bonus voor een thema. Heb je ooit gedacht aan een logisch denkgame van SmartGames.

Cognitieve vaardigheden

Leren door te spelen is een van de belangrijkste concepten in de ontwikkeling van de jeugd. Bij SmartGames worden de cognitieve, sociale en taalkundige vaardigheden aangeleerd en gestimuleerd terwijl ze plezier hebben in het spelen van een spel. Alle Smartgames stimuleren verschillende cognitieve vaardigheden, de belangrijkste vaardigheden die bij het spel horen staan duidelijk aangegeven op de verpakking.

Thema’s

De spellen van SmartGames hebben een aantrekkelijke en leuke layout die aantrekkelijk zijn voor kinderen. Er zijn verschillende SmartGames beschikbaar die je kunt koppelen aan een thema. Op deze manier kan SmartGames je lessen ondersteunen en verrijken. Als u binnenkort het herfstthema gaat gebruiken, dan zijn “Squirrels Go Nuts” en “Down the Rabbit Hole” ideale spellen om uw klas aan te vullen.

Leeftijdscategorie

SmartGames zijn onderverdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Zelfs de allerkleinsten kunnen deze logische denkspelletjes spelen. Maar ook peuters, tieners en volwassenen zullen genieten van deze spellen.

Van makkelijk tot extreem moeilijk

Elk spel van SmartGames bevat een uitdagend boekje. Je kijkt in het uitdagingsboekje hoe de puzzel begint, en je zet de puzzelstukjes op de juiste plaats, zodat ze bij de oplossing passen. Er zijn 4 moeilijkheidsgraden beschikbaar in elke SmartGame, deze zijn: starter, junior, expert en master. De eerste uitdagingen zijn eenvoudig, maar geleidelijk aan worden ze steeds moeilijker. Op deze manier blijft het spel uitdagend. Sommige SmartGames bevatten ook een tovenaarsniveau, en zoals de naam al voorspelt, een echte uitdaging voor puzzelfans.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *