Geen categorie

Waarom aluminium raamkozijnen?

Als je een nieuw huis aan het bouwen bent of aan het verbouwen bent en je bent ook op zoek naar nieuwe deuren. Dan raad ik pvc deuren aan. Deze zijn namelijk makkelijk te onderhouden, goedkoop, duurzaam en goed isolerend.

Wanneer je nieuwe ramen gaat zetten raad ik aan om de kozijnen van aluminium te maken. De redenen hiervoor zijn;

Aluminium ramen zijn sterk

Aluminium als materiaal is ideaal voor kozijnen. Het is een metaal met een lage dichtheid, zodat u zeer slanke kozijnen kunt bereiken die stevig en sterk zijn. Met de superieure sterkte van aluminium worden massieve kozijnen geleverd die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, zonder uitzetting of inkrimping bij vorst of fel zonlicht.

Aluminium ramen zijn veilig

We weten dat de veiligheidsniveaus voor ramen meestal boven aan de lijst staan als je je onderzoek doet. De robuustheid van aluminium biedt een superieure kracht om eventuele aanvallen te weerstaan. We maken gebruik van topkwaliteit hang- en sluitwerk met meerpuntsbouten om uw aluminium ramen volledig te beveiligen.

Aluminium is duurzaam

In tegenstelling tot PVC heeft aluminium een zeer lange levensduur zonder de mogelijkheid om versleten te raken door extreem weer of gebrek aan onderhoud. Aluminium is bestand tegen alle weersinvloeden die het Britse klimaat kan veroorzaken, zonder te roesten of te verrotten, zodat uw ramen er jarenlang prachtig uit zullen zien.

Nauwkeurige productie voor aluminium ramen

Een ander voordeel van aluminium ramen is de absolute precisie die kan worden bereikt.

Slanke kijklijnen voor de beste uitzichten

Een van de grootste voordelen van aluminium ramen is de echt slanke zichtlijnen die u kunt bereiken met dit sterke en stevige materiaal. Het is vooral belangrijk als uw huis een indrukwekkend uitzicht heeft waar u het beste van wilt maken met uw ontwerpen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *