Fashion

Verschillende type binnendeuren

Ga je verbouwen en wil je die versleten deuren wel eens vervangen? Voor ramen en deuren Mechelen kan je terecht bij JouwVakman. Zij zijn de specialisten en kunnen je helpen om de perfecte binnendeur te selecteren. Om je alvast een handje op weg te helpen zijn hieronder de verschillende type binnendeuren uitgelegd. Dan kan jij je alvast oriënteren. 

Schilderdeur 

Ee geverfde deur is een standaard deur voorzien van een primer die u zelf nog moet bewerken. Deurschildering is vooral populair vanwege de lage prijs. 

Schuifdeuren 

De naam spreekt voor zich: schuif- of roldeuren gaan bij het openen niet in een cirkelvormige beweging open, maar bewegen zijwaarts. Ideaal als u op zoek bent naar een originele binnendeur waar u veel ruimte kunt besparen. Je kunt een schuifdeur binnen gebruiken als standaard sluitdeur, maar ook om een kamer in te delen. Denk maar aan een schuifdeur als een “optionele” scheiding tussen woonkamer en kantoor, tussen slaapkamer en badkamer, tussen slaapkamer en kleedkamer. Met andere woorden, tussen ruimtes die bij elkaar horen, maar waar afscheiding soms wenselijk is. 
 

Stalen binnendeuren 

Stalen deuren zijn de laatste jaren erg populair geworden. Stalen binnendeuren worden een echte decoratie van uw interieur en openen vele mogelijkheden. Als u enige beveiligingstoegang heeft. Zo is het staal brandwerend, duurzaam en zorgt het voor een goede isolatie. Stalen deuren met glas komen steeds vaker voor in interieurs. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een combinatie van glas met een stalen frame. 

Glazen binnendeuren 

Glazen binnendeuren zullen uw interieur versieren. Ze zijn mooi en stijlvol en zijn geschikt voor zowel klassieke als modernere woningen. Glazen deuren zorgen dankzij hun transparantie voor een schoon en licht huis. Licht kan diep in uw huis doordringen en een gevoel van ruimtelijkheid creëren. 

Ga dus voor jezelf na welk type deur je in je huis wil hebben. Schrijf specifieke wensen op en vraag JouwVakman om professioneel advies bij eventuele vragen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *