Fashion

Urban Nails producten inkopen

De feestdagen liggen weer in het vooruitzicht. Elke vrouw wil natuurlijk shinen tijdens de kerstdagen. Mooie nagels verzorgde nagels kunnen hierbij niet ontbreken. Daarom is het tijd om als nagelstyliste de juiste producten in huis te hebben zodat je iedere klant kan voorzien van feestelijke nagels. AlinaHoyo heeft een breed assortiment aan nagelproducten van verschillende merken. Benieuwd? Lees hieronder meer.

Urban Nails

Urban Nails is een merk met heel veel producten en ook hele mooie producten. De Diamond Line Glitters of de Next generation Glitters van Urban Nails zijn perfect voor de feestdagen. De glitters kan je ze zowel gebruiken als sugar als in de plaklaag. De producten zijn van hoge kwaliteit en zijn eerlijk geprijsd. Naast een breed assortiment aan kleuren zijn er ook veel verschillende penselen, base coats en top coats verkrijgbaar in de webshop van AlinaHoyo.

Nagelproducten kopen bij AlinaHoyo

AlinaHoyo is importeur en hoofddistributeur van Urban Nails. Zo ben jij ervan verzekerd dat je de beste producten in huis hebt om je klanten van mooie nagels te voorzien tijdens de feestmaanden. Natuurlijk kan één merk niet alles hebben, dus biedt AlinaHoyo ook Ugly Duckling Nails aan. Dit merk is een perfecte aanvulling op het assortiment van Urban Nails.

Service van AlinaHoyo

Naast de producten biedt AlinaHoyo ook een uitstekende service. Zo worden er alleen producten verkocht waar de eigenaresse ook echt achter staat. Alle producten die ze verkoopt heeft ze persoonlijk getest. Ze hoopt dat jij net zo enthousiast bent over de nagelproducten dan ze zelf is. In de webshop vind je ook bij haar favoriete producten een beschrijving met uitleg over de beste techniek die je kan gebruiken om het product zo goed mogelijk aan te brengen. Neem contact op of bestel de producten direct via de webshop.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *