Ultiem ontspannen op Ibiza
Reizen

Ultiem ontspannen op Ibiza

Ibiza is een prachtig eiland wat bekend staat om de geweldige feestjes. Daarnaast kun je door de bijzondere natuur op het eiland heerlijk wandelen Ibiza. Omdat het eiland letterlijk omringd is door knalblauw water zijn er ook een hoop wateractiviteiten te doen en ook op het land vind je een hoop bijzondere excursies. En na al deze spannende activiteiten is het ook heerlijk ontspannen op Ibiza.

De prachtige stranden van Ibiza

De meest duidelijke optie is natuurlijk heerlijk luieren op het strand. Of je nu bijkomt van je kater met een sapje of juist een drankje neemt als afsluiting van een drukke dag vol activiteiten, het strand is the placet to be. Een leuke tip is natuurlijk wegdromen bij een mooie zonsondergang op het strand. Een andere optie is om op zoek te gaan naar een eigen privé strandje. Hoe populair Ibiza ook is, er zijn zoveel leuke kleine baaitjes dat je redelijk makkelijk een heel rustige kunt vinden. Voor nog veel meer strand tips op Ibiza kun je verder lezen bij onze vrienden van Beleef Ibiza.

Dagje spa

Niet iets waar ik zelf meteen aan dacht als ik aan Ibiza denk, maar natuurlijk kan je op Ibiza gewoon naar de spa! Het toppunt van ontspanning beleef je natuurlijk in een spa. Op Ibiza kan dat op extra bijzondere wijze, omdat je overal fantastische uitzichten hebt. Bij de La Posidonia spa heb je uitzicht vanaf een 180 meter hoge cliff wat deze spa ervaring natuurlijk unieker maakt dan je favoriete spa in Nederland.

Yoga bij een beach club

Zen worden op het strand, met een prachtig uitzicht en een lekker sapje in het vooruitzicht. Dit past natuurlijk helemaal bij de sfeer van Ibiza. Hoewel yoga stiekem gewoon hard werken is en een zware work out kan zijn, komt het zen gevoel ná de les. Een heerlijk voldaan gevoel van een lekkere work-out op het strand.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *