Geen categorie

Tips bij het kiezen van alledaagse geuren

De geur die je draagt ​​kan boekdelen over jou spreken. Het kan veel onthullen over je persoonlijkheid en het maakt indruk op anderen. Als je op zoek bent naar een geur die bij vrijwel elke outfit of situatie past, dan is het kiezen van een alledaagse geur van Marie Stella Maris geurstokjes de juiste keuze.

Kies een geur die bij je persoonlijkheid past

Je persoonlijkheid is uniek, dus je moet een geur kiezen die daarbij past. Als je graag buiten en in de zon bent, dan is een citrusgeur van Esthervanmaanen.nl misschien meer geschikt voor jou dan iets bloemigs of poederig. Kies een geur die bij je leeftijd past. Als je van zakelijke netwerk evenementen houdt, is dit misschien niet iets om over na te denken, omdat de meeste van je collega’s waarschijnlijk ouder zijn dan jij. Als dat echter niet het geval is, kan het kiezen van een “edgy” parfum de verkeerde boodschap geven wanneer je professioneel met hen probeert te communiceren. Kies een geur die past bij jouw beroep. Als je in de gezondheidszorg of het onderwijs werkt, is iets lichts en fris zoals lavendel misschien beter geschikt voor je dan iets meer muskusachtig.

Ontdek wat jouw favoriete geuren zijn

Om je geurreis te beginnen, moet je weten wat je favoriete geuren zijn. Welke geuren draag jij graag? Welke geuren ruik jij graag? En vooral, waar doen die geuren jou aan denken? Het is vaak het beste om te kiezen voor iets dat een persoonlijke band met ons heeft, in plaats van alleen iets waarvan we denken dat we het leuk zouden vinden.

Zoek een geur die je herinnert aan iets dat belangrijk voor je is

Als je een alledaagse geur kiest, zoek dan een geur die je aan iets belangrijks herinnert. Geur kan herinneringen oproepen, waardoor het een geweldige manier is om contact te maken met jezelf en anderen. Zoek een geur die je associeert met een persoon, plaats of ding. Dit zal je helpen herinneren wat de geur speciaal voor jou maakt.

Je zou minstens drie dagelijkse geuren moeten hebben

Bij het kiezen van geuren is het belangrijk om te onthouden dat je ten minste drie verschillende dagelijkse geuren moet hebben. Kies er een die bij je persoonlijkheid past, zoals pittig of bloemig, en een andere die je herinnert aan iets belangrijks voor je, zoals een ervaring die je met je familie hebt gehad of een specifieke herinnering uit je kindertijd. De derde geur zou iets veelzijdigs moeten zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *