Gezondheid

TENA Lady

Heeft u last van urineverlies? Dan vindt u bij TENA Lady vast en zeker een product wat bij u past. TENA Lady is een van de grootste producenten van incontinentieverbanden en aanverwante producten. Al deze producten zijn aangepast op de wisselende behoefte per persoon. Niemand is hetzelfde. De tijd dat incontinentieverbanden duidelijk zichtbaar zijn onder uw kleding, is inmiddels ook voorbij. U hoeft zich nergens voor te schamen. TENA Lady biedt een ruime sortering aan van verschillende producten. Het verschil zit hier voornamelijk in het absorptievermogen van de verbanden.

Welke oplossingen zijn er?
Binnen het assortiment van TENA Lady kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Heeft u slechts last van heel licht urineverlies en helpt het u en uw zelfvertrouwen of het moment dat u een dun verband draagt? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de inlegkruisjes. Deze absorberen beter dan normale inlegkruisjes, zijn niet zichtbaar, maar wel veilig op het moment dat u een ongelukje heeft. Dit is echter slechts een voorbeeld. U kunt bij TENA Lady kiezen voor verbanden van diverse diktes en ook van diverse lengtes. Hierin zit dan ook direct verschil in het absorberend vermogen.

Absorptievermogen
Behalve de standaard verbanden, is het ook mogelijk om te kiezen voor een broekje die vormgegeven is als een normale onderbroek zodat u deze ook moeiteloos kunt dragen onder uw kleding. U hoeft hiermee nooit het gevoel te hebben dat anderen kunnen zien dat u dit draagt. De broekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ook in verschillende diktes. Zo heeft u bij wat meer urineverlies nog steeds de mogelijkheid om de keuze te maken voor dit soort aantrekkelijke producten. Met gebruik van de producten van TENA Lady hoeft u niet meer bezorgd te zijn over uw urineverlies. Dit verband zorgt er namelijk ook voor dat de nare luchtjes in het verband opgenomen worden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *