Geen categorie

Tekens wanneer jij je bank moet vervangen

Als je kijkt naar het aantal zetels in goede staat in consignatiewinkels, tweedehandsplaatsen en kringloopwinkels, zijn er genoeg mensen die besluiten hun zetel te vervangen simpelweg, omdat ze willen opknappen. En als je op de vuilnisdag kijkt naar het aantal zetels op de stoeprand, dan zijn er genoeg mensen die besluiten hun zetel te vervangen als de armen eraf vallen en de kussens zijn ontploft.


Er is een geschikte middenweg tussen de twee. De gemiddelde levensduur van een bank die vandaag is gekocht, is zeven tot vijftien jaar, maar er zijn zes waarschuwingssignalen, voordat de armen eraf vallen dat het misschien tijd is om op zoek te gaan naar een vervanging.

#1 De bank past niet in de kamerruimte

Mensen die in een mobiele samenleving leven, hebben meestal die eerste bankaankoop die ze na de universiteit hebben gedaan voor een gehuurd appartement, en nu ziet het er verloren uit in een grote familiekamer in hun nieuwe huis. Of ze verkleinen en die grote bank is gepropt in een nieuwe kleinere ruimte die het uitzicht vanuit de ramen blokkeert.

#2 Krakende geluiden

Als je elke keer dat iemand gaat zitten piept, knalt of kraakt, zijn dat waarschuwingssignalen dat de bank structurele schade heeft. De geluiden kunnen een probleem zijn met de verbindingen op een houten of metalen frame of de verzwakking van een metalen veer. Oudere meubels werden meestal gemaakt met hardhout en schroeven. Minder dure meubels worden tegenwoordig samengesteld met vervaardigd hout, nietjes en epoxy.

#3 Kussens zijn plat en de lendensteun is weg

Als het tapijt voelt alsof het meer vulling en ondersteuning biedt voor je dutje dan de slappe bankkussens, is het tijd om iets te veranderen. Als de bekleding van de rest van de bank nog in goede staat is en gemakkelijk van de zitkussens kan worden verwijderd, kunt u misschien wat meer leven van de bank halen door simpelweg een nieuwe vulling toe te voegen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *