Sporten

Sporten in de juiste outfit.

Het klinkt natuurlijk logisch dat je niet gaat zwemmen in een spijkerbroek als je voor een wereldtijd gaat maar niet bij alle sporten is het zo duidelijk dat de soort kleding die je aan hebt iets toevoegt. Zeker bij kinderen is het niet altijd duidelijk of dat ze nu echt last hebben of profiteren van bepaalde soort kleding. Kan je in dezelfde outfit gaan hardlopen als voetballen bijvoorbeeld. Dit is meestal toch hetzelfde een sneldrogende stof met korte broek en shirt met korte mouwen.

Ondanks veel verschillende soorten sporten heb je soms dus overlap in kleding en maar goed ook. Kinderen wisselen vaak van outfit. Zo heb je bijvoorbeeld bij ​basketbal kleding voor een kind​ een speciale betere pasvorm. De ​basketbalkleding​ is normaal heel wijd en voor kinderen is dat natuurlijk geen gezicht met een smal lichaampje. De maten zijn daarom speciaal aangepast ook hebben deze kledingstukken vaak langere pijpen aan de korte broek en een jersey ( T-shirt zonder mouwen ) dit zodat ze geen last hebben van de stof met schieten en zich vrij kunne bewegen.

Nu is het niet bij iedere sport nodig een speciale outfit te kopen. Probeer dus af en toe iets zo neutraal mogelijk te pakken wat bij meerdere sporten gebruikt kan worden. Als klein kind was ik verliefd p basketballen dus ik speelde al mijn sporten het liefste in jordan kleding. Ik deed ook tennis en ondanks dat ik soms raar werd aangekeken op het veld vond ik het zelf geweldig om in een lekker mouwloos shirt van Jordan te kunnen sporten.

De komende maanden moeten we nog zien of het sporten weer kan worden opgepakt voor de kids. Het zou in ieder geval erg goed zijn om even wat stoom af te kunnen blazen en te zorgen dat ouders weer even alone-time hebben. Mocht je nu niks te doen hebben in deze tijd en je bent geïnteresseerd in de beste basketbalspeler aller tijden ? The docu “The Last Dance” is gisteren uitgekomen die de race van Michael Jordan zijn bulls volgt. Op netflix komt de tiendelige serie iedere week met twee nieuwe afleveringen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *