Sporten

Speciaal voor de vrouwelijke basketballers!

Vandaag hebben we speciaal een artikel geschreven voor de vrouwelijke basketballers, omdat dit ook een groep is die zichzelf steeds meer uitbreidt en daar zijn we blij mee! Vandaag gaan we het hebben over de 3 beste dames basketbalschoenen, wij beoordelen de schoen vooral op volgende criteria:  performance, grip en veiligheid  

  1. Nike Kybrid S2  

De Kybrid S2 is een mix van Kyrie’s oude signature schoenen zo combineert de schoen het beste van de Kyrie 4, 5 en 6 in één grensverleggende basketbalschoen. Deze schoen is voornamelijk gemaakt voor de snelle guards die met onverwachte schijnbewegingen weten hun tegenstander te verslaan. De schoenen zijn niet geschikt voor mensen met extreem hoge wreef of voeten die niet goed kunnen buigen. Dit komt door de gesloten bovenkant die je moet aantrekken als een sok. Als je speelt met een brace is dit ook niet optimaal. De schoenen hebben een enorm veilige pasvorm, ze hebben namelijk een extra sterk hielstuk wat zorgt dat je hiel en enkel veilig in de schoen blijven zitten. 

  1. Jordan Why Not Zer0.3SE 

Russell Westbrook wilde met deze schoen een die licht aanvoelde, hem opsloot en er gek uitzag. De Jordan ‘Why Not’ Zer0.3 SE is lichter en lager dan de Zer0.3, met een zachte kraag voor comfortabele ondersteuning rond de enkel. Het zit boordevol responsieve demping om Russ te helpen zijn onverschrokkenheid om te zetten in kracht. De riem is verwijderd en de kraag is verlaagd daarnaast zijn alle onnodige attributen die zijn voorganger had ook verwijderd hierdoor is de schoen een stuk lichter geworden. 

  1. Nike Lebron Witness IV

Deze schoen is geweldig voor spelers die op zoek zijn naar een omsloten pasvorm bij de enkel en een licht gevoel. De voorgevormde, gewatteerde kraag en een externe hakversteviging zorgen voor een stabiele pasvorm. Het rubber op de buitenzool heeft een speciale vorm voor flexibiliteit. Een op schokgolven geïnspireerd patroon op de zool zorgt voor een stevige grip.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *