Fashion

Parfum kopen voor iemand anders? Zo pak je het aan

Wil je iemand graag een leuk cadeau geven? Van make-up en huidproducten van Clarins tot een nieuw parfum: er zijn leuke cadeaus genoeg. Besloten om iemand een heerlijk parfum cadeau te doen? Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Echter kan wel de zoektocht naar een geschikt parfum lastig zijn, want hoe weet je of je het perfecte parfum koopt voor iemand anders? Er zijn een aantal tips die je hierbij op weg kunnen helpen. Benieuwd naar deze tips? Lees dan snel verder, wij sommen ze hieronder voor je op.

Research doen

Als je een geurtje wilt kopen voor iemand anders, is het verstandig om vooraf even goed research te doen. Dit verkleint namelijk de kans op een miskoop. Probeer te achterhalen welke soort parfums de persoon in kwestie lekker vindt. Zo kun je er proberen achter te komen welk parfum de ontvanger op dit moment draagt of bij de familie navragen welke soort geuren deze persoon lekker vindt. Op deze manier wordt het voor jou makkelijker om op zoek te gaan naar het juiste geurtje, want je hebt nu meer informatie. Blindelings een luchtje uitkiezen is namelijk niet altijd een aanrader, het is altijd goed om even wat research te doen.

De geurfamilie verkennen

Parfums zijn onderdeel van een geurfamilie. Ben jij erachter gekomen binnen welke geurfamilie de huidige geurtjes van de ontvanger horen? Dan is het handig om binnen deze geurfamilie ook op zoek te gaan naar een nieuw parfum. Je kunt op deze manier namelijk eenvoudig soortgelijke parfums vinden en zo vergroot je de kans dat je een goede keuze maakt. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *