Geen categorie

Nieuwe smaken hakhoning?

Lust jij ook worteltjestaart?

Denk jij dan ook altijd meteen aan die mop over het konijn bij de bakker? Niet iedereen is fan van nieuwe smaken proeven, maar gelukkig zijn er genoeg mensen die dat wel willen! Zij kunnen nieuwe smaken blijven proberen bij Erik met zijn hakhoning. Heb je bijvoorbeeld al eens geproefd van de Hakhoning met anijssmaak?
Natuurlijk blijven de bekende smaken ook in het assortiment. Blijf dus lekker genieten van bijvoorbeeld de Hakhoning Sinaasappel en Hakhoning Citroen.

Zelf experimenteren met Hakhoning

Voor de zoetekauw is dit de favoriet: Hakhoning Sinaasappel. Lekker zoet en puur vanuit de natuur, heerlijk! Wil je er eens mee experimenteren? Probeer dan eens een blokje Hakhoning Sinaasappel of Hakhoning Citroen toe te voegen aan je pannenkoekenmix of serveer er een paar blokjes bij. Het is niet alleen lekker, maar de gekleurde blokjes zien er ook nog eens leuk uit!

Liever snel en simpel experimenteren? Voeg dan eens een blokje Hakhoning Eucalyptus of Menthol toe aan je kop thee of maak een fris waterijsje van de Hakhoning Sinaasappel. Misschien vind jij een combinatie van twee smaken wel extra lekker? Maak foto’s van je gekleurde creaties met de Hakhoning en laat ons weten welke combinaties jouw favorieten zijn!

Onze nieuwe smaken: aardbei en drop!

Ook Erik blijft experimenteren en nieuwe smaken Hakhoning maken. Zo kan je binnenkort gaan genieten van de smaken Hakhoning Aardbei en Hakhoning Drop.

Hakhoning Aardbei is de herkennen aan de mooie rode kleur en is net als de Hakhoning Sinaasappel een bron van Vitamine C. Daarnaast bevatten aardbeien kalium, wat ervoor zorgt dat dit snoepje goed is voor je bloeddruk en de vochthuishouding in je lichaam. Hakhoning Aardbei is dus meer dan alleen een zoete lekkernij!

Ben je meer van de dropsmaak? Ook dan kan je bij Erik terecht. Dit snoepje heeft een donkere kleur en een heerlijke zachte dropsmaak. De zoethoutwortel die in dit snoepje verwerkt wordt, is net als honing verzachtend bij keelpijn en hoesten, maar helpt ook bij maagzuurproblemen.

Wil jij de nieuwe smaken als eerste proeven? Stuur dan snel een bericht naar Erik!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.