Dit moet je weten over afvallen
Gezondheid

Neusspoelen helpt tegen hooikoorts

Een kriebelende en jeukende neus is knap vervelend. Altijd weer die vervelende hooikoorts! Je neus spoelen met een neusdouche is de oplossing!

Geloof het of niet. Het jaargetijde is er niet naar, maar toch is het pollenseizoen al aangebroken. Door het zachte weer lopen bomen al weer uit, zoals de Haselaars en de Elzen, en komen er bloemen op. Neeeeee, niet nu al hooikoorts!

Standaard medische behandeling met neusdouche

Voorkom een jeukende neus, tranende ogen en veelvuldig niezen met de KNO-producten van neilmednederland.nl. Deze webshop verkoopt de beste KNO-producten van de wereld: zoals bijvoorbeeld de Sinus Rinse neusdouche van NeilMed Pharmaceuticals, Inc. uit Amerika. NeilMed staat bekend op de kwaliteit van haar producten. Het is dan ook geen wonder dat na de oprichting de producten pijlsnel over de wereld werden verkocht. NeilMed wordt wereldwijd verkocht en wordt gezien als het beste merk als het gaat om neusproducten zoals de Sinus Rinse neusdouche, oorproducten en wonddouches, zoals de woundwash en piercing aftercare. Artsen over de hele wereld raden de NeilMed-producten aan. Het neusspoelen met een neusdouche is in veel landen, waaronder Nederland, inmiddels de standaard medische behandeling bij neusproblemen. Het spoelzout dat nodig is om de zoutoplossing te maken waarmee je je neus spoelt, is van hoogwaardige medische kwaliteit. Het is zuiver en afgestemd op het menselijk lichaam, wat van normaal keukenzout niet gezegd kan worden. NeilMed raadt het gebruik van gewoon zout dan ook sterk af. Het geeft alleen maar meer problemen.

Neusspoelen maakt ademhalen makkelijker

Door je neus te spoelen met een neusdouche spuit je met lichte druk een grote hoeveelheid zout water door je neus. Het zout is afgestemd op je lichaam, waardoor het niet brand of prikt. Je voelt er niets van. De druk en grote hoeveelheid water spoelen de slijmvliezen van je bijholten en voorhoofdsholten goed schoon. Pollen hechten zich in het slijmvlies van je neus. Doordat ze daar blijven zitten, veroorzaken ze alle ellende. Door ze dagelijks weg te spoelen zul je veel minder klachten ervaren. Je mag zo vaak je neus spoelen als je wilt. Afhankelijk van hoe erg je hooikoortsklachten zijn, kan je dus vaker op een dag je neus spoelen. Hooikoortspatiënten die inmiddels een neusdouche gebruiken, bevestigen dit. Door je neus te spoelen krijg je meer lucht, doordat je weer makkelijk door je neus kan ademhalen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *