Gezondheid

Net iets anders dan normaal

Een onderwerp waar ik vandaag aandacht aan wil besteden is de seksuele revolutie. Met name de SOLO seksuele revolutie welteverstaan. Over het algemeen wanneer ik met vrouwen spreek gaat het vaak om mijn beroep. Als contentschrijver voor  seksspeeltjes krijg ik vaak de vraag wat nieuwste trend is en dat ze graag hun eerste speeltje willen uitproberen (jaja, tuurlijk, eerste speeltje).

Wat ik hun vertel is dat er speeltjes zijn waarbij het overgrote gedeelte van de vrouwen leidt tot een orgasme (erg direct ik weet het). Dit zijn namelijk de speeltjes die zich richten tot de stimulatie van de liefdesparel . Vanwege de intensiteit van de clitoris, en de aanwezigheid van veel zenuwuiteinden, is de clitoris voor veel vrouwen bij uitstek ideaal om heerlijk klaar te kunnen komen. Voor veel vrouwen zijn dit de beste investeringen als het op orgasmes aankomt.

Veel soorten maar één koploper

Er bestaan vele soorten clitoris vibrators die deze direct of indirect stimuleren. Van wand massagers tot aan luchtdrukvibrators, er zijn veel varianten die hun werk allemaal naar behoren uitvoeren. Over het laatste wil ik verder op ingaan. Uit veel gebruikerservaringen kan ik wel concluderen deze categorie erg populair is op dit moment. Gemak, snelheid en vaak kleinere ontwerpen zorgen voor dit succes.

Zodra ik kijk naar de populairste clitoris vibrators op bol.com en andere marketplaces, dan blijken de Satisfyer luchtdruk vibrator wel erg populair; en met name de Satisfyer Pro Penguin staat vaak erg hoog in de listing. Lettend op het ontwerp heeft dit kleine speetje de vorm van een pinguïn (hoe kan het ook anders). Ergonomisch afgerond en zacht voor de huid heeft deze kleine pinguïn ook nog een schattig klein strikje. Een beetje vreemd om te zien, gezien het om een sextoy gaat, maar het heeft wel een speelse aantrekkingskracht.

Verwachting versus realiteit; wow!

Lettend op de functionaliteit met 11 standen en een fluisterstille motor biedt de Satisfyer Pro Penguin Next Generation geen enkel verschil met de andere luchtdruk vibrators van Satisfyer. Voor mij is het nog gissen waarom deze dan zo hoog scoort. Zal het toch enkel aan het design liggen?

Uit nieuwsgierigheid heb ik toch even eentje besteld voor €29,95 bij Sexshop Vibies, wat natuurlijk erg bescheiden is vergeleken met andere merken. Ik heb deze pinguïn al vaak digitaal zien langskomen maar heb deze nog niet in mijn handen gehad. Laten we eens de stoute schoenen aantrekken en deze (pinguïn) puppy eens goed uitproberen.

Het discrete pakketje is zoals beloofd de volgende dag bezorgd en ben ik meteen gaan uitpakken als een klein kind met Sinterklaas. Opvallend genoeg staat aan de achterkant van het productdoosje een lijst met Design Awards die de Satisfyer Pro Penguin in ontvangst heeft genomen (en het zijn er behoorlijk veel). Eenmaal ik het product zelf in eigen hand hebt gehad was ik ook zeer overtuigd.

De pinguïn ziet er werkelijk fenomenaal uit en voelt ook echt heerlijk aan! Afgewerkt met een mat en zachte coating voelt dit echt hoogwaardig aan. Ik heb al veel soorten sextoys in mijn handen gehad en dit is echt een klasse apart. Naadloos over het gehele product is dit letterlijk en figuurlijk een ‘gelikt’ product. Nu snap ik waar ‘all the fuzz is all about’!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.