Geen categorie

Motorrijden voor vrouwen

Een vrouw op de motor vinden we heel stoer. Dat geldt eigenlijk ook voor mannen op de motor. Wel is het soms lastiger voor een vrouw om motorkleding te vinden. Natuurlijk is er aanbod in motorkleding voor vrouwen, maar het is nog altijd iets minder dan voor mannen. Bij Goedhart motoren kun je in ieder geval motorkleding vinden voor vrouwen. Er is ruim voldoende aanbod om precies te vinden wat jij nodig hebt en wat jij fijn vindt.

Goed beschermd op de motor

Motorkleding is er om je te beschermen op de motor. Waar je in de auto een heel apparaat om je heen hebt, heb je op de motor enkel je motorkleding. Dat kan een motorpak zijn of juist een motorjas met een motorbroek. Zo’n jas beschermt je mocht je van de motor op het asfalt vallen bijvoorbeeld. Naast jassen, pakken en broeken zijn er ook nog handschoenen, laarzen, schoenen en meer speciaal voor op de motor.

Helm

Je helm is natuurlijk net zo cruciaal om je te beschermen. De helm beschermt je hoofd op de motor. Zeker wanneer je een val maakt of in een ongeluk terecht komt is een helm dan cruciaal. Voor helmen zijn er veel mogelijkheden, kijk dus vooral wat jij fijn vindt in een helm. Ultieme veiligheid met een volledig gesloten helm of juist meer oog voor de omgeving met een jethelm. Kun je niet kiezen? De systeemhelm geeft je beide opties.

Meer voor de motor

Er is nog veel meer te vinden bij Goedhart motoren. Je kunt alle benodigdheden voor motorrijden en motoronderhoud op de site terugvinden. Zo hoef je niet allerlei winkels af te struinen, maar heb je een duidelijk overzicht van het aanbod op één plek. Naast motorkleding en helmen zijn er ook nog andere accessoires en benodigdheden te koop via de webshop. Je kunt ook langs in de fysieke winkel in Bodegraven.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *