Fashion

Minimalistische ringen, de trend van nu

Minimalisme is helemaal in. De trend is vooral al heel zichtbaar als het gaat om lifestyle en woninginrichting. Veel mensen komen erachter dat ze helemaal niet zoveel spullen nodig hebben en houden van een frisse en simpele inrichting van hun huis. Denk bijvoorbeeld ook aan de populariteit van hippe tiny houses. Deze minimalistische trend is nu ook te vinden in de mode, waar simpel en subtiel helemaal hip zijn. Sieraden zijn net als kleding onderhevig aan trends en ook daar zijn minimalistische designs helemaal in de mode, zoals bijvoorbeeld in de vorm van een ring. Je vindt deze minimalistische ringen bijvoorbeeld op Finaste.nl, waar ze deze ringen in allerlei soorten en maten verkopen.

Wat zijn minimalistische ringen?

Je weet nu dat je met minimalistische ringen helemaal de laatste trend volgt, maar wat zijn minimalistische ringen precies, hoe zien ze eruit? Deze ringen zijn verfijnd en subtiel, bijvoorbeeld doordat er een kleinere steen gebruikt wordt, omdat de band dunner is of omdat de ring een subtielere kleur heeft. Deze ringen zijn zo subtiel dat je ze met elke outfit kunt combineren voor een elegant resultaat. Daarnaast zijn minimalistische ringen ook populair bij een ringenstack, oftewel een set van verschillende ringen die je allemaal tegelijk draagt. Deze stacks zijn vaak erg aanwezig en opvallend en om ervoor te zorgen dat je handen toch wat rust uitstralen kun je de opvallende ringen afwisselen met deze rustige minimalistische ringen.

Heel veel keuze in sieraden

De minimalistische ringen zijn verkrijgbaar in een heleboel soorten en maten, zodat je zeker iets kunt vinden dat bij je past. Allereerst zijn er verschillende opties als het gaat over het materiaal. De meeste minimalistische ringen zijn verkrijgbaar in zilver en goud, de klassiekers, maar soms ook in rosé of een andere rustige kleur. Daarnaast zijn er ook een heleboel verschillende vormen en opties. Er zijn bijvoorbeeld minimalistische ringen met een steentje, dat gemaakt is met verschillende soorten edelstenen. Ook kun je kiezen voor een figuurtje, zoals een hartje. Als laatste zijn er ook nog heel veel verschillende soorten banden voor de ring. Ze zijn allemaal redelijk smal en rustig, maar alsnog is er veel keuze. Je kunt gaan voor een simpel bandje zonder tierelantijntjes, maar ook een bandje met in elkaar gedraaide ringetjes, of met streepjes ertussen. Ook bestaat er bij veel winkels de optie om je ring te laten graveren, voor een extra persoonlijke touch.

Mix & Match je ringen

Er zijn dus heel veel soorten minimalistische ringen. Het leuke aan deze trend is dat je de ringen (vanwege hun subtiele uiterlijk) heel makkelijk met elkaar kunt combineren. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere ringen tegelijk dragen aan één hand, maar doordat de ringen zo subtiel zijn blijft het eindresultaat elegant en is er geen sprake van overkill. Natuurlijk kun je minimalistische ringen ook combineren met andere minimalistische sieraden, zoals bijpassende oorbellen of een mooie ketting. Ook voor de andere sieraden verkoopt Finaste.nl een ruim assortiment aan mooie sieraden van goede kwaliteit, zodat je gemakkelijk de laatste trends kunt volgen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.