Wonen

Mangohouten meubels in alle mogelijke vormen

Mangohout, wie kent het niet? Woonwinkels staan er vol mee en dat is niet zomaar: het is een betaalbare houtsoort met een warm en robuust uiterlijk. Daarnaast is het ook nog eens heel duurzaam waardoor je jarenlang plezier hebt van een mangohouten meubel. Maar voor welk meubel kies je? Want er zijn nogal wat opties. Mangohouten meubels zijn in 1001 verschillende vormen te krijgen. Wat het beste bij jouw interieur past, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van je huis en je woonstijl. In dit artikel zullen we een aantal van de producten bespreken. Wie weet slaat onze liefde voor mangohout na het lezen van dit artikel ook op jou over.

Eettafels en salontafels

De meest voorkomende en meest populaire vorm van mangohouten meubels is waarschijnlijk de eettafel. Doordat mangohout een hardhoutsoort is en dus erg sterk, is de houtsoort hier uitermate geschikt voor. Een mangohouten eettafel is verkrijgbaar in rechthoekige, ronde, klassiek ovale en Deens ovale vorm, in zowel blank als zwart. Ook het onderstel is in veel verschillende vormen te krijgen. Door de unieke kleurvariaties, waar mangohout bekend om staat, is elke tafel uniek. Ga bijvoorbeeld voor de eettafel ovaal van mangohout. Ben je op zoek naar een salontafel? Ook daar zijn enorm veel mangohouten varianten van: van een luchtig model met enkel een blad tot een robuust model met lades en planken. 

Banken

Om de eetkamer compleet te maken zijn er ook eetkamerbanken van mangohout. Deze banken hebben hetzelfde design als de tafels en sluiten er daarom naadloos op aan. Met een paar stijlvolle kussens erbij maak je er in no time een knusse hoek van.

Kasten, tv-meubels en dressoirs

Boekenkasten, buffetkasten, vitrinekasten, vakkenkasten, nachtkastjes, tv-meubels en dressoirs, ook die zijn allemaal in mangohout te verkrijgen. Daarbij kun je kiezen uit minimalistische modellen met bijvoorbeeld enkel planken, voor modellen met juist heel veel opbergruimte door middel van deurtjes en lades, en alles daar tussenin. Het is maar net waar jij naar op zoek bent. Wellicht is de zwarte mango buffetkast met glazen deurtjes en ruime lades iets voor jou? Ook hier geldt dat er veel verschillende uitvoeringen zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld kasten met visgraatmotief, met schuifbare deurtjes of kasten met een locker-look. 

Overige artikelen

Tot slot zijn er ook accessoires van mangohout verkrijgbaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een wandrek van mangohout of mangohouten serveerschalen. Mangohout hoeft niet altijd groots te zijn, soms zijn een paar subtiele toevoegingen al genoeg om een groot verschil te maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *