Make up met kortingen
Fashion

Make up met kortingen

Als vrouwen zijn we veel geld kwijt aan onze verzorging. We dragen make up, gebruiken diverse crèmepjes, wassen onze haren met speciale producten en willen er bij de kapper ook het mooiste van laten maken. Wellicht vergeten we nu zelfs nog een paar kostenpostjes, maar het kost ons maandelijks een hoop geld. Het is dan ook niet zo gek dat we wekelijks de krantjes doornemen of online op zoek gaan naar kortingen. 1+1 acties bijvoorbeeld, we maken er allemaal graag gebruik van. Een ander goed moment om te profiteren van kortingen is tijdens black Friday. Black Friday make up is een populair begrip waar veel bedrijven stunten met kortingen en jij daarvan kunt profiteren.

Black Friday 2021

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 26 november. Een geheugensteuntje voor jezelf, is dat Black Friday altijd valt op de laatste vrijdag van november. Waar “vroeger” de acties echt alleen golden van vrijdagnacht 00:00u tot vrijdagavond 23:59u, duren de Black Friday acties tegenwoordig een heel weekend of zelfs een hele week. Bedrijven stunten tegenwoordig steeds meer waar we natuurlijk gebruik van moeten maken. Zet daarom vrijdag 26 november alvast in je agenda en zorg dat je die dag wat tijd hebt om alle kortingen en acties af te stromen.

Kortingen bij Esther van Maanen

Esther van Maanen is één van die partijen die meedoet aan Black Friday. Online bieden ze verzorgingsproducten aan van grote en kwaliteit merken waar jij dus met kortingen gebruik van kan maken. Zo verkopen ze diverse make up artikelen, hand- en bodyshampoo ’s en nog veel meer. Wat de acties precies zijn kunnen we je niet vertellen, we kunnen je alleen maar aanraden om de Black Friday pagina in de gaten te houden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *