Fashion

Leukste cadeautjes voor je beste vriendin

Is jouw BFF binnenkort jarig? Of heeft ze wel een mooi cadeautje verdient? Waarschijnlijk heeft je vriendin al ongelofelijk veel spullen dus een mooi cadeautje vinden kan best lastig zijn. Toch wil je haar iets geven wat bij haar past en wat ze kan bewaren. Een sieraad is altijd een goed idee. Zo kan ze jullie vriendschap altijd met zich meedragen. Hier vind je wat inspiratie voor het allermooiste cadeau.

Een vrouw kan nooit genoeg sieraden hebben. Het maakt je hele look af en het is vaak even de finishing touch. Tegenwoordig is het een trend om veel kleine sieraden bij elkaar te dragen. Het leuke van minimalistische sieraden is dat je ze eindeloos kan combineren.

Kleine oorbellen

Het is super trendy voor vrouwen om meerdere gaatjes in je oren te hebben. Soms wil je gewoon even wat anders. Zo kan ze meerdere minimalistische oorbellen met elkaar combineren waardoor haar oor goed gevuld wordt, dit wordt ook wel earcandy genoemd. Veel collecties hebben tegenwoordig ook enkele oorbellen. Zo kan ze creatief zijn met elk oor. Het is tegenwoordig helemaal niet raar als je in beide oren iets anders draagt

Gouden ketting

Naast dat je oorbellen kan combineren kan je ook meerdere minimalistische kettingen combineren. Een gouden ketting met een mooi hangertje kan ze heel mooi combineren met een gouden ketting met een steentje of een ander hangertje. Het aanbod van Isabel Bernard sieraden is heel divers. Isabel Bernard heeft veel gouden kettingen in haar collectie die je heel mooi kan combineren. Als je vriendin al wat mooie kettingen draagt, kan ze een nieuw minimalistische ketting heel mooi combineren met haar eigen kettingen. In de collectie zitten bijvoorbeeld kettingen met intialen of een ketting met twee gouden collier ringen die symbool kan staan voor verbondenheid.

Ringen stapelen

Naast dat ze kettingen kan stapelen is het ook een trend om meerdere ringen te dragen aan een vinger. Minimalistische ringen kunnen gestapeld worden waardoor ze de mooiste combinaties kan creëren. Van helemaal gouden ringetjes tot ringentjes bezet met steentjes. Het is vooral: hoe meer, hoe beter!

Laat aan je vriendin zien dat je jullie vriendschap koestert, en verwen haar met een prachtig sieraad!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *