Reizen

Keuzestress voor een strandlaken?

Naar het strand is één van de beste bestedingen van een zonnige vakantiedag. Een strandlaken is dan natuurlijk onmisbaar. Hulp nodig bij het kiezen van een goed strandlaken? Lees de onderstaande blog. 

Kies wat je mooi vindt! 

Het lijkt misschien vreemd om uiterlijk te overwegen als basis voor het kiezen van een strandlaken die lang meegaat. Het uiterlijk van een strandlaken kan bepalen of mensen ze op de lange termijn zullen blijven gebruiken of ze na een of twee keer gebruiken zullen dumpen. 

Overweeg eerst de kleur van een strandlaken. Als de kleuren donker zijn, zoals grijs of zwart, zal het veel warmte opnemen, waardoor het erg oncomfortabel is om op te liggen of te zitten. Lichtgekleurde strandlakens absorberen niet zoveel warmte als donkergekleurde, omdat ze veel van het zonlicht reflecteren. En dat zorgt voor comfortabelere strandlakens die mensen waarschijnlijk nog lang zullen gebruiken. 

Een andere reden waarom het uiterlijk ertoe doet, is omdat wie er nu wil worden gezien met een lelijk ogend strandlaken, toch? En tot slot kan een uniek ontworpen strandlaken langer meegaan omdat je de jouwe gemakkelijker kunt vinden op een druk strand. Ga dus voor uniek ontworpen, lichtgekleurde strandlakens. Ze zijn erg prettig in het gebruik en gemakkelijker te herkennen op de lange termijn. 

Kies een grote! 

Kies voor een strandlaken groot. Strandlakens hebben een gemiddelde breedte van 40 inch en een lengte van 70 inch. Sommige zijn zelfs nog groter. Strandlakens dienen vaak als de enige verdedigingslinie van het lichaam tegen het hete zand en moeten plaats bieden aan een of meer liggende mensen, plus hun strandspullen. In sommige gevallen zoals bovenstaande afbeelding zelfs hun hond. Grote strandlakens zijn dus beter omdat er plaats is voor meer mensen en meer strandspullen. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.