Geen categorie

Je huid weer jong doen lijken

Er zijn een hoop factoren die meespelen in onze huidveroudering. Natuurlijk worden we simpelweg ouder en wordt de huid minder elastisch. Zodoende krijgen we rimpels en een slappere huid. Je kunt dan crèmes inzetten, maar je kunt ook kiezen voor een facelift. Daarmee laat je de huid in je gezicht weer strak trekken. Dit kun je laten doen bij SAM kliniek in Amsterdam. De huid is tussen je 40e en 60e nog enigszins elastisch en in die periode is een facelift dan ook het meest effectief.

Voor de ingreep

Bij SAM kliniek kun je voor het eerste consult gratis terecht. In zo’n consult bespreek je of een facelift inderdaad een goede keuze is en zo ja: welke variant dan. Er zijn namelijk meerdere varianten van de facelift die uitgevoerd kunnen worden bij SAM kliniek. Het gaat bij een facelift om een cosmetische ingreep. Dat betekent dat er geen zorgverzekeringen zijn waarbij je een vergoeding voor de ingreep kunt krijgen. Besef je dus dat de kosten altijd volledig door jouzelf betaald moeten worden.

Kosten en varianten

Hoe uitgebreider de ingreep, hoe hoger de kosten. Een facelift kan ook een minimale ingreep zijn. In het consult bespreek je met de plastisch chirurg wat voor jou het beste is. Een kleine ingreep is bijvoorbeeld de S-lift of mini-lift. Daarvoor zijn de kosten € 2500. Een goedkopere ingreep is de wenkbrauwlift, deze is minder dan € 2000. De duurste facelift is de uitgebreide facelift en kost € 4500.

Herstel

Na de facelift moet je oppassen. Je hebt een ingreep gehad en hebt hechtingen die moeten genezen. Je moet dus voorzichtig zijn in je bezigheden. Sporten kan bijvoorbeeld niet in de eerste weken. Ook hier geldt logischerwijs dat hoe intensiever de ingreep is, hoe langer de herstelperiode is. Met een S-lift is dit al een stuk minder bijvoorbeeld.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *