Geen categorie

Interieur restylen

Af en toe krijg je toch de drang om het binnenshuis weer eens lekker om te gooien en opnieuw in te richten. Net zoals bij kleding, veranderen ook hier continu de trends, maar gelukkig wel wat minder snel. Er zijn wel een aantal handige tips waar u op moet letten bij het inrichten van het interieur, die lees je hier!

Materialen en kleuren

Vaak zijn er bepaalde soorten materialen of kleuren die erg in trek zijn. Neem als voorbeeld hout, het is prachtig materiaal voor een (salon)tafel of vloer. Echter moet je erg voorzichtig zijn met dit materiaal, omdat er makkelijk vlekken en/of kringen op kunnen ontstaan. Op het moment zijn ook de zwarte details erg in trek. Zwarte kozijnen, zwarte klinken of zelfs een zwart aanrechtblad. Afhankelijk van hoe je het aankleedt, kan dit een stoere of juist sjieke uitstraling hebben. Echter heeft zwart één groot nadeel; je ziet elk stofje liggen..

Ruimte

Wellicht zijn er een hoop dingen die je mooi vindt, maar die simpelweg gewoon niet praktisch zijn in jouw huis. Een hoekbank is natuurlijk ideaal om lekker samen (of alleen) op te liggen, maar als deze te veel ruimte inneemt of een doorgang blokkeren zul je toch je zinnen ergens anders op moeten zetten. De vorm, grootte en plaats van je eettafel is ook erg bepalend voor de indeling van je huis. Op het moment beginnen ronde tafels steeds meer een trend te worden en deze zijn ook nog eens super praktisch!

Tuin

Interieur helemaal naar wens? Vergeet dan je exterieur niet! Het is natuurlijk wel zo leuk dat de tuin dezelfde sfeer heeft als je huis. Wellicht heb je al een hoop geld uitgegeven aan je interieur, maar er zijn genoeg goedkope opties om je tuin ook even net die leuke pimp te geven. Bijvoorbeeld lampjes, kussentjes, bloemetjes of kastanjehout schapenhek!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *