Carrière

Hulp bij het vinden van een nieuwe uitdaging

Het kan zo zijn dat je afscheid moet nemen van je huidige baan. Soms is het namelijk tijd voor wat verandering, een nieuwe baan kan dan ook zorgen voor een nieuwe uitdaging en voor het verbreden van je horizon. Helaas kan het soms ook het geval zijn dat het zoeken van een nieuwe baan niet helemaal jouw keuze was, maar de keuze van je oude werkgever. Wanneer je contract wordt beëindigd kan dit dan ook heel erg jammer zijn, en soms ook als een verrassing komen. Toch moet je dan snel schakelen en gaan zoeken naar een nieuwe baan, maar je kan hier gelukkig bij om hulp vragen. Wil je meer weten over hulp bij het vinden van een nieuwe baan? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hierover.

Een nieuwe baan omdat het moet

Wanneer je contract niet wordt verlengd of het bedrijf heeft afscheid van je genomen, dan moet je snel schakelen en op zoek gaan naar een nieuwe baan. Dit vraagt veel van je, omdat je misschien niet eens had verwacht dat je een nieuwe baan moest gaan vinden. Toch is het belangrijk om zo snel als mogelijk te gaan beginnen met solliciteren om zo te zorgen voor een nieuw inkomen.

Hulp van een professional tijdens je traject

Als het niet jouw keuze is geweest om het bedrijf te verlaten, dan is het mogelijk dat je in een outplacementtraject te recht komt. Dit houdt in dat je samen met een coach aan de slag gaat met het vinden van een baan, deze professional helpt je hier dan bij door middel van tips en van het gebruik van het netwerk van de coach. Zo doorloop je met hem of haar meerdere fases waardoor je jouw sterke punten opnieuw ontdekt en op zoek kan gaan naar een baan die ook daadwerkelijk echt bij jouw voorkeuren en eisen past.

Persoonlijke aandacht en hulp bij het zoeken van een nieuwe baan

Het is erg fijn wanneer iemand je helpt om zo snel als mogelijk aan een nieuwe baan te komen, vooral het stukje persoonlijke aandacht en begeleiding hierin is heel erg fijn en kan dan ook echt helpen. Coaching Amsterdam kan je helpen als begeleider tijdens dit zoektraject, zo weet je dan zeker dat je niet lang hoeft te zoeken en dat je een baan gaat vinden die echt goed bij je past.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *