Geen categorie

Hoe sterk en veilig zijn kattenluiken met chip?

Hoewel een kattenluik met chip van plastic gemaakt is, zijn deze slimme kattenluiken sterk genoeg om elk dier dat er doorheen zou willen tegen te houden. Zo probeerde in Amerika een wasbeer via het kattenluik naar binnen te glippen. Hoewel hij erg zijn best deed, kwam hij niet binnen. Het microchip kattenluik is dus gemaakt van zeer sterk spul!

Het ontwerp van deze microchip kattenluiken betekent dat het voor een kat vrijwel onmogelijk is om de deur naar zich toe te klappen, omdat ze niets in hun klauwen kunnen steken (bijvoorbeeld geen schuimvulling) en er is niets voor hen om hun klauwen onder of door te steken.

Katten kunnen er niet doorheen slaan zoals ze kunnen met elektromagnetische, 4-wegs vergrendeling of infrarood kattenluiken. De deur is bestand tegen meer dan 12 kg kracht, wat veel groter is dan welke gedomesticeerde kat dan ook kan uitoefenen.

Er is geen kans dat andere katten de deur kunnen activeren om te ontgrendelen, omdat ze dat wel kunnen met magnetische en bepaalde infrarood kattenluiken. Ook omdat uw kat geen halsband hoeft te dragen is er geen kans dat hij of zij buiten wordt opgesloten.

Onze huidige keuze voor de beste optie om andere katten (of indringers!) Buiten te houden en uw kat onbelemmerde toegang te geven, is de Petsafe Dual Scan, omdat deze aan beide zijden een slot heeft, wat zelfs voorkomt dat de deur opengaat met een kleerhanger of vergelijkbaar item.

Als een andere kat uw kat binnenin is gaan achtervolgen, kunt u de tijd dat de deur ontgrendeld blijft verkorten na het scannen van de microchip van uw kat.

Het enige dat het microchip kattenluik op dit moment niet kan voorkomen dat uw katten muizen of vogels binnenbrengen … misschien komt dit ooit nog!

Een kattenluik microchip is dus erg sterk en veilig. Het houdt andere dieren buiten en kan niet zomaar kapot gemaakt worden of open gebroken worden door inbrekers.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.