Fashion

Hoe kies je een goede laptoptas of laptop hoes?

De laptop, één van de belangrijkste tools van de moderne (werk)mens. Ieder jaar worden laptoptassen compacter, krachtiger en lichter. Toch kan een laptoptas ook een gezeul zijn. Gelukkig heb je tegenwoordig de keuze uit ontzettend veel verschillende stijlvolle én praktische laptoptassen en laptop hoezen waarmee jij jouw laptop veilig kunt vervoeren. Wat voor jou de beste keuze is en waarmee je rekening dient te houden lees je in dit artikel.

Een laptoptas

Je kunt een laptop op verschillende manieren vervoeren. Vaak wordt er gekozen voor een laptoptas of een laptophoes. Van beide modellen zijn er weer honderden verschillende varianten te vinden, maar de voordelen en de nadelen zijn meestal hetzelfde. Een laptoptas is een tas die je om je schouder of op je rug kunt dragen die speciaal ontworpen is voor het vervoeren van een laptop. In de tas zit vaak een apart compartiment waar jouw laptop precies in past. Een voordeel van een laptoptas is dat er vaak extra ruimte is, bijvoorbeeld voor het meenemen van andere spullen of accessoires.

Dames laptoptassen zorgen ervoor dat jouw laptop optimaal beschermd wordt tegen stoten of vallen. Daarnaast is een laptoptas makkelijk mee te nemen, zowel als je voor een schoudertas als voor een rugzak kiest, en je handen blijven steeds vrij. Een nadeel van een laptoptas is dat deze vaak wat groter is.

Een laptop hoes

Naast een laptoptas kun je ook kiezen voor een laptop hoes. Dit is een beschermende hoes die nauw om jouw laptop sluit. Jouw laptop wordt hierdoor beschermt tegen krassen, stof en vocht. Het is de meest compacte bescherming waarin jij jouw laptop kunt vervoeren. Een voordeel van een laptop hoes is dat deze bijna geen ruimte inneemt en zowel zakelijk als informeel gedragen kan worden. Een nadeel van een laptop hoes is dat je jouw laptop nog steeds vast moet houden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *