Nieuws

Hoe jij je winkelpand kan laten opvallen

Je hebt een leuke winkel maar je hebt het idee dat je er niet ertussenuit springt? Er zijn verschillende manieren om dat op te lossen. Wil je weten hoe? lees snel verder.

 Stickeren maar

Een leuke manier om je pandje op te laten vallen zijn raamstickers. Online drukkerijen zoals Drukbedrijf.nl kunnen je heel goed helpen met het design. Deze stickers zijn er in diverse soorten en maten. Je kan zelfs vrij vormen ontwerpen. Door de vele keuzemogelijkheden ben jij vrij in je ontwerp. Zorg dat de raamstickers bij je winkel passen en val op.

En nu spannen maar

Je kan op de gevel ook een groot spandoek hangen. Spandoeken zijn van een grotere afstand te zien. Dit type drukwerk kan je in verschillende maten bestellen. Ideaal dus als je vrij wil zijn in je ontwerp.

Zet de bloemetjes buiten

In plaats van bloemetjes zet je een stoepbord buiten. Hiermee heb je dus een eyecatcher buiten staan. Je kan bijvoorbeeld op deze manier acties aanduiden.

Hang borden op

Je kan ook heel makkelijk reclameborden ophangen. De materialen die je kan kiezen zijn bestand tegen verschillende types weer zoals harde regen. Omdat het materiaal bestand is tegen verschillende weertypes gaan ze ook erg lang mee. Erg duurzaam dus.

Balloon madness

Zorg voor een feestelijk ontvangst als je iets te vieren hebt. Het is logisch dat je af en toe iets te vieren hebt. De beste manier om dat te laten weten is een hele hoop ballonnen op te hangen bij de ingang. Ook kan je een rode loper effect creëren door een rode droogloopmat neer te leggen voor een Hollywood effect. Erg feestelijk dus.

Gebruik vlaggen

Vlaggen zijn een handig hulpmiddel om jezelf te laten zien. Er zijn diverse soorten vlaggen en je kan ze ook in verschillende maten krijgen. Maak gebruik van de vele keuzemogelijkheden en laat jezelf vrij in het design. Hang de vlag op en laat weten dat je er bent. Mooie vlaggen dragen bij aan het straatbeeld.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *