Wonen

Hoe handig zijn wegwerpdisposables?

Heb jij er ook zo’n hekel aan om na een feestje alle afwas te moeten doen? Maak dan de volgende keer gebruik van handige wegwerp disposables! Ze zijn eenvoudig in gebruik en onmisbaar als je een feest, evenement of verjaardag organiseert. Er zijn verschillende soorten en maten van het wegwerpservies. Een enorme keuze dus. Het beste nieuws is dat niemand de afwas hoeft te doen aan het einde van het feestje. We hebben drie verschillende types van het wegwerpservies voor je op een rijtje gezet.

Kartonnen wegwerpbekers

De bekers hebben een leuke print, waardoor ze niet alleen leuk zijn om te zien, maar ook om vast te houden. Het belangrijkste is dat ze het drinken goed warm houden en daarmee hun hoofddoel vervullen. De drinkbekers zijn leverbaar in verschillende materialen zoals plastic of karton. Het maakt dus niet uit waar jouw voorkeur naar uitgaat. Bij sommige bekers is het karton van gerecycled materiaal gemaakt en worden soms van een leuke bedrukking. Dit maakt het een duurzame keuze. De kartonnen bekers zijn enorm geschikt om drankjes, soep of andere etenswaren in te doen, maar ze kunnen zelfs nog breder worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan kleine popcornbekers in een (thuis) bioscoop of een verfrissende milkshake. Voor iedere toepassing is er wel een kartonnen beker.

Wegwerpglazen

Een plastic glas komt altijd van pas op een feestje. Van een wijntje, heerlijke champagne tot bier en alcoholvrije drankjes. Wegwerpglazen zijn veelzijdig inzetbaar en ideaal om allerlei dranken in te serveren. Ze zien er bijna net zo uit als een echt glas, maar juist wel stukken veiliger omdat ze minder snel kapot kunnen breken. Ook kun je uit de plastic glazen van Disposable Direct vaak net zo prettig drinken als uit een echt glas en je merkt nauwelijks het verschil. Je hebt de keuze uit longdrink glazen, wijnglazen, bier en shotglazen of brasserie glazen. 

Bestek en borden

Het wegwerpservies is pas compleet als je ook borden en bestek hebt om maaltijden mee te serveren. De bordjes en het bestek zijn erg stevig en robuust om een maaltijd mee te nuttigen. Alleen het opruimen na afloop duurt niet lang omdat je de borden en het bestek in een vuilniszak kunt gooien. Ben je op zoek naar vorken, messen en lepels in verschillende kleuren? Dan ben je bij Disposable Direct aan het juist adres. Zo is er onder andere bestek in standaard wit, een chique zwart of luxueuze metaal-look verkrijgbaar. Die laatste is bijna niet van echt te onderscheiden. Ben je veel onderweg en moet ruimte besparen? Check dan de stapelbare vorken, messen en lepels die efficiënt zijn als je weinig bergplek hebt!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *