Porseleinen schakelmateriaal
Geen categorie

Hiermee maak je jouw jaren 30 woning helemaal af

Jaren 30 woningen zijn ongekend populair. Dat komt door alle bijzondere details die in zulke woningen aanwezig zijn. Maar soms zijn een aantal van deze details verwijderd door een vorige bewoner, of je wil zelf juist wat dingen aanpassen om een bijzondere mix te maken tussen modern en jaren 30 stijl. Dit kun je bijvoorbeeld doen door modern en retro deurbeslag aan te brengen.

Deurbeslag

Deurbeslag zijn de losse onderdelen aan een deur die je ook makkelijk kunt vervangen. Denk dus aan deurklinken en bij wc’s en badkamers ook de sloten. Jaren 30 deurbeslag heeft een retro uitstraling die perfect in een jaren 30 woning past. Als je deze retro sfeer dus wil accentueren is het een grote aanrader om al het deurbeslag te vervangen voor een retro variant. Deze details zijn gewoon nieuw te kopen, maar met alle charme van het origineel. Ook als deze dus al aanwezig zijn in je woning, weet dat ze te vervangen zijn als dit nodig is. Je hoeft hiervoor niet in te leveren op die fijne sfeer van een jaren 30 woning.

Schakelmateriaal

Een ander detail waar je misschien niet snel aan denkt, maar wat veel impact kan hebben op de sfeer in huis is het schakel materiaal. Dat zijn alle lichtknoppen en stopcontacten. Het kan natuurlijk geen kwaad om in een ouder huis de elektra te trekken. Soms is het wenselijk om stopcontacten te verplaatsen. Als je toch al bezig bent kun je dit schakel materiaal meteen vervangen voor een meer sfeervolle variant. Zwart schakelmateriaal inbouw maakt de jaren 30 sfeer in je woning helemaal compleet. Ook als er niks mis is met de elektra in je huis is het het waard om het schakelmateriaal in je woning te vervangen. Zo veranderen die saaie standaard items in de muur in mooie wanddecoraties.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *