Geen categorie

Gebruik uw telefoon correct in de winter

Je weet het misschien niet, maar je telefoon houdt niet van koud weer of winter. Winter bemoeilijkt de manier waarop je telefoon werkt. Het kan ook uw telefoonscherm beïnvloeden. Wel kunt u gaan voor schermreparatie Den Haag. Door het koude weer vertraagt ​​de reactie van de chemische stof die elektriciteit produceert in de batterij van de telefoon drastisch, zodat een deel van de energie die de batterij produceert verloren gaat. Dus in eenvoudige bewoordingen lopen telefoonbatterijen sneller leeg bij koud weer dan bij warm weer, dus u moet ervoor zorgen dat u uw telefoon volledig oplaadt wanneer u naar buiten wilt, vooral in de winter.

Laad uw telefoon nooit op in de kou

Wat de toestand ook is, laad uw telefoon nooit op als deze koud is. Houd er rekening mee dat als u een batterij probleem met uw telefoon ondervindt, u gebruik moet maken van de service van Fixsupport. Dat gezegd hebbende, zorg ervoor dat je je telefoon alleen oplaadt als je zeker weet dat hij warm is. Je telefoon kan gemakkelijk warm worden als je hem dicht bij je lichaam houdt in plaats van hem in je broekzak te doen. Je kunt hem in de borst- of binnenzak van je jas bewaren. De lichaamstemperatuur van de mens is eigenlijk stabiel, zodat de telefoon niet echt wordt blootgesteld aan temperatuurveranderingen.

Koude atmosfeer condenseert gemakkelijk tot vocht

Het is raadzaam om uw telefoon niet in de kou te laten liggen, in de auto of waar dan ook. Ook als je gaat winkelen. Leg je telefoon NOOIT in de kou. Koude lucht kan gemakkelijk worden gecondenseerd tot vocht. Zorg er dus voor dat wanneer u uw telefoon in uw zak stopt, deze niet condenseert in uw zak. Aan de andere kant is het ook geen goed idee om je telefoon mee naar binnen te nemen als je in de kou hebt gestaan. U kunt hem het beste laten wennen aan de warme binnenruimte of voordat u hem naar binnen gaat om te gebruiken en op te laden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *