Fashion Geen categorie Gezondheid

Eindelijk een avondje vrij? 5x tips om jezelf te verwennen!

Heb jij een drukke agenda en zijn ook de avonden altijd bomvol? Dan heb je waarschijnlijk niet al te veel tijd voor jezelf. De avonden die je écht vrij bent zijn beperkt, je hebt altijd wel wat te doen. Heb je over een tijdje eindelijk echt een avondje helemaal vrij? Probeer dit dan ook echt zo te houden, want deze me-time heb je ook nodig. Als je eindelijk een avondje vrij hebt in een lange tijd, kan het dan ook geen kwaad om jezelf eens flink te verwennen. Hoe je dit kunt doen? Wij zetten vijf tips voor je op een rij in dit artikel!

Duik de keuken in

Vind je het niet erg om te koken? Dan kun je flink gaan uitpakken als jij een avondje vrij bent. Misschien heb je er normaal gesproken niet zo veel tijd voor, maar nu is het jouw kans. Je zou ervoor kunnen kiezen om meerdere gangen te maken, al kan het natuurlijk ook gewoon een optie zijn om jouw lievelingsgerecht te bereiden. Maak er een mooie creatie van en zorg ervoor dat je er optimaal van geniet!

Neem een ontspannende douche of warm bad

Nu je een avondje vrij hebt, heb je alle tijd. Waar je normaal gesproken misschien even snel een douche neemt, kun je hier nu uitgebreid van genieten. Misschien heb je wel een bad thuis, dan kan dit ook een goede optie zijn. Zeker als je een lange dag hebt gehad, kun je op deze manier even lekker tot rust komen. Hoe je er nog meer van kunt genieten? Door heerlijke producten te gebruiken. Van een fijne shampoo en bodywash tot conditioner of scrub: het kan heerlijk zijn om hier eens wat meer aandacht aan te besteden. Dit kan niet alleen kalmerend werken, ook ruik je daarna weer heerlijk. De producten die hierom bekend staan, zijn de heerlijke producten van Rituals. Wil je deze in huis hebben? Rituals bij Douglas bestellen is dan een goede mogelijkheid. Gun jezelf deze ontspannende momentjes!

Serie of film kijken

Hoe je jezelf ook even kunt verwennen als je een avondje vrij hebt? Door eens lekker de hele avond series of films te kijken. Zeker als je maar weinig tijd hebt, kan het zo zijn dat je hier maar weinig tijd voor hebt. Als je er echter wel dol op bent, is het natuurlijk zonde als je hier geen tijd voor hebt. Het is dan ook zeker een leuk idee om te doen als je eindelijk eens vrij bent. Is er nog een serie die je moet afkijken of is er onlangs een film uitgekomen die je graag wilt zien? Plof op je bed of op de bank, pak er wat snacks bij en kijken maar!

Lees een boek

Kom je helemaal tot rust door te lezen? Dan kan dit ook een goede manier zijn om je vrije avond te besteden. Als je graag leest, kan het leuk zijn om dit te doen. Misschien heb je nog geen tijd gehad om aan een boek te beginnen of was je nog bezig met een ander boek. Dan is dit hét moment om het lezen weer op te pakken. 

Wandelen

Wil je even lekker je hoofd leeg maken en vind je het fijn om in de buitenlucht te zijn? Dan kan wandelen ook een goede tijdsbesteding zijn voor op jouw vrije avondje. Er zijn in jouw omgeving vast leuke plekken waar je heerlijk kunt wandelen. Je hoeft dan ook niet meteen een lange wandeling te maken, het kan ook fijn zijn om gewoon even een kort rondje te doen. Zo maak je even je hoofd leeg en ben je even lekker in de buitenlucht. Dan heb je nog genoeg tijd over om jouw vrije avond met andere leuke dingen te vullen.

Het is natuurlijk helemaal aan jou hoe jij jouw vrije avondje invult. Deze tips kunnen je wellicht wat inspiratie geven. Zorg er in ieder geval voor dat je ervan geniet, want als je een drukke agenda hebt kan het wel weer even duren voordat je weer een vrije avond hebt!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *