Geen categorie

Een perfecte thuismanicure

Een van de belangrijkste stappen voor een perfecte manicure voor thuis is om goede nagelproducten van een nagelgroothandel bij de hand te hebben. Dit zal je helpen ervoor te zorgen dat je nagels niet gemakkelijk beschadigd raken nadat je het zelf of door iemand thuis hebt gedaan. Als je een professioneel ogende manicure wilt hebben, is het belangrijk om alle stappen te volgen. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat je over de juiste gereedschappen en apparatuur beschikt en dat je weet hoe je elke nagel correct moet lakken. Als het goed wordt gedaan, kan een thuismanicure ontspannend en leuk zijn. Lees verder voor tips om een ​​manicure voor thuis precies goed te krijgen.

Zorg ervoor dat je over het juiste gereedschap beschikt

Het is belangrijk op te merken dat het hebben van de juiste gereedschappen en producten van Alina Hoyo essentieel is. Als je niet veel tijd hebt, of als je net begint als professionele manicure, is het misschien verstandig om in een aantal speciale producten te investeren. Je kunt hulpmiddelen kopen die speciaal zijn ontworpen voor thuismanicures en pedicures; deze zullen het proces in het algemeen gemakkelijker en handiger maken. Houd er ook rekening mee dat goede verlichting essentieel is bij het thuis stylen van nagels.

Knip en vorm je nagels

Vijl je nagels recht met een nagelvijl, met kleine halen en altijd in dezelfde richting. Gebruik geen elektrische vijl, want hierdoor kan het nageloppervlak splijten. Duw de nagelriem terug met een nagelriemduwer. Knip vervolgens eventuele nijnagels of gekartelde randen af ​​met een nagelriem trimmer of -tang. Reinig eventuele ruwe randen door ze voorzichtig te polijsten met een nagelvijl of fijn schuurpapier. Strijk vervolgens de ribbels glad door erover te wrijven met een nagelborstel gedrenkt in nagellakremover.

Oude nagellak verwijderen, reinigen en hydrateren

Je hebt net een hele fles nagellak remover gebruikt en nu zijn je nagels kaal. Ze zullen ruw worden door al die blootstelling aan aceton, dus het is belangrijk om wat vocht in te brengen. Als je wattenbolletjes of wattenschijfjes gebruikt, breng dan een beetje nagelriemolie of vochtinbrengende crème aan op het kussentje of de bal. Veeg elke nagel lichtjes af door de pad / bal ongeveer vijf seconden tegen elke nagel te plaatsen. Hierdoor kan het product intrekken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *