Wonen

Een moderne villa laten bouwen

Met vaak een tekort op de woningmarkt is het natuurlijk fijn om te weten dat je je eigen woning kan laten bouwen. Een moderne villa bouwen is daarom ook een goede oplossing. Bij Engel Architecten zijn er genoeg architecten beschikbaar die een strakke villa kan ontwerpen, helemaal aangepast op al jouw wensen. Zij zijn gespecialiseerd in moderne villa’s ontwerpen en bouwen, maar ook gewone woonhuizen zijn mogelijk. Alles wordt zo goed mogelijk in overleg gedaan, en je hoeft nergens mee eens te zijn als je er niet helemaal zeker van bent. Het gaat bij Engel Architecten namelijk om de klant zelf en alle wensen die hij of zij heeft. 

Wat is Engel Architecten? 

Engel Architecten kan je onder andere vinden via architect Hilversum. Het bedrijf is in 2005 opgericht en bestaat nu uit een team met verschillende architecten. Het doel is om woningen, zoals moderne villa’s, op maat te maken en om de wensen van elke klant waar te maken. Dit doen zij door een persoonlijke aanpak te gebruiken, waar ze volop in gesprek gaan met de persoon die een woning wilt laten bouwen. Zo voorkom je concessies en kan je je eigen droomvilla laten ontwerpen. Bij Engel Architecten hebben ze al vrij lang ervaring op het gebied van ontwerpen maken, waardoor ze ook advies kunnen geven die aansluit bij hetgeen wat jij zou willen. 

Modern woonhuis

Wat wordt er besproken bij een kennismakingsgesprek? 

Je kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, waar je in de studie van Engel Architecten in Hilversum hartelijk wordt ontvangen. Tijdens dit gesprek wordt er besproken wat het ontwerpproces zal zijn, hoe het hele bouwproject zal gaan verlopen en alle bouwkosten worden op tafel gelegd. Zo weet je wat je allemaal kunt verwachten als je bijvoorbeeld een moderne villa wilt laten bouwen. Ook is het mogelijk om zoveel vragen te stellen die je wilt en krijg je wat meer inzicht in het architectenbureau zelf. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *