Wonen

Een housewarming organiseren doe je zo!

Het moment waarvan jij dacht dat het nooit zou komen; je bent succesvol verhuisd. Misschien heb je wel een grootse verbouwing achter de rug en vond je het in- en uitpakken van dozen enorm stressvol. Dan heb je zeker een feestje verdiend. Daar komt de welbekende housewarming om de hoek gluren. Een housewarming is letterlijk een viering ter ere van het betrekken van een nieuwe woning. Hier komt wel wat bij kijken, lees hieronder wat allemaal precies.

1. Hoeveelheid gasten

Wanneer je een feestje gaat vieren, is de gastenlijst een van de eerste dingen waar je over na moet denken. Je kunt in een keer al je vrienden, familie en collega’s uitnodigen, maar als al stress krijgt bij het idee, dan kan je het beter in meerdere etappes doen. Nodig je familie ‘s ochtends, collega’s ‘s middags en vrienden ‘s avonds uit. Dan ben je er in een dag vanaf en heb je de rest van het weekend om bij te komen. Tuurlijk kun je ook verschillende avonden pakken in de week. Het is compleet aan jou.

2. Neem de tijd!

De verleiding is ontzettend groot om gelijk met je nieuwe huis of appartement te pronken door middel van de housewarming. Maar om je stress levels laag te houden, kun je dat beter niet doen. Als je nog steeds midden in het process zit van uitpakken van al je spullen, ontstaat er veel ongemak tijdens een feestje. Dit omdat het gewoon nog niet helemaal af voelt. Neem daarom de tijd! Al organiseer jij je housewarming vijf weken later, dat is helemaal prima. Voel je niet opgejut om gelijk een feest te organiseren. Pak nog even de tijd om alle kamers helemaal af te maken met de juiste accessoires; zoals de design hanglamp in de werkkamer en de klassieke hanglamp in de woonkamer.

3. Pak niet té veel uit

Een nieuw huis? Dat kost klauwen met geld. Het kopen van nieuwe meubels of een nieuwe kopen loopt flink in de kosten. Daarom kun je het beter simpel houden met eten en drinken. Iedereen is er uiteindelijk toch om je huis te bekijken. Je hoeft dus zeker geen decoratie aan te schaffen.

Heb jij al zin om je housewarming te organiseren? Volg deze drie stappen en je bent er helemaal klaar voor.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.