Geen categorie

Dit zijn de leukste beauty producten als cadeaus

De warme tijden zijn alweer voorbij en we naderen steeds dichterbij de decembermaand. Dit betekent dat de feestelijke dagen zoals Sinterklaas en Kerstmis steeds dichterbij komen! Rond deze tijd zal het extra druk zijn in fysieke en online winkels, want iedereen wilt natuurlijk de beste cadeaus shoppen voor hun familie en vrienden. Naast de drukte, zal het waarschijnlijk ook moeilijk zijn om het juiste cadeautje te vinden voor iemand. Heb je totaal geen inspiratie, maar weet je wel dat de ontvanger van de cadeau dol is op beauty en bijbehorende producten? Lees dan snel verder, want wij hebben een selectie van leuke beauty producten gemaakt die jij kunt geven als cadeau.

1: een LED masker

Led masker, wat is dat dan? Het klinkt heel fancy, maar een LED masker is eigenlijk een therapie masker specifiek voor het behandelen van de gezicht. Een LED masker bevat zo’n honderden LED lampjes die verschillende golflengtes produceren, waarbij elke golflengte een speciale behandeling heeft. Deze lichtgolven dringen door de huid en stimuleren de cellen die zich daar bevinden. Deze cellen zorgen voor de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid. Het is dus eigenlijk een masker die je huid van binnenuit verbetert!

Dit is zeker een goed cadeautje voor de mensen onder ons die vaak meer last krijgen van hun huid door de gure weersomstandigheden in de koude seizoenen.

2: IPL ontharing

Ontharing van benen, oksels en andere lichaamsdelen hoef je niet per se te doen met een scheermesje en schuim. Tegenwoordig hebben verschillende producenten nieuwere en betere producten ontwikkeld waardoor ontharen veel makkelijker verloopt. Onder deze categorie vallen de producten die gericht zijn op IPL ontharing. IPL staat voor Intense Pulsed Light, wat betekent dat bij een IPL ontharing lichtimpulsen op de huid worden toegepast. Deze lichtenergie wordt geabsorbeerd in het haar en de haarwortel (door melanine) en daarna omgezet in warmte. Het haarzakje wordt dus vernietigd, waardoor de haar dus niet meer terugkeert.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *