Geen categorie

Dit heb je nodig op een girls night

Wat is beter dan een dag liggen zonnebaden op het strand met je allerbeste vriendinnen? Een dagje lekker thuis zitten met je vriendinnen! Niks is fijner dan geen zorgen hoeven te maken over wat je aan hebt en hoe je eruit ziet. Het is heerlijk om even gewoon een dagje in je pyjama te blijven en lekker je favoriete series binge-watchen op tv. Iedereen heeft wel eens een avondje op de bank nodig, dus nodig jouw vriendinnen uit voor een gezellige, relaxende avond thuis! Dit zijn de dingen die je zeker nodig hebt voor de perfecte girls night.

Zorg voor lekkere drank en snacks

Iets wat onmisbaar is op een avondje op de bank chillen zijn lekkere snacks en een goede voorraad drank. Kies voor gin & tonic, cocktails of wijn. De laatste alcoholische versnapering kan je ook makkelijk laten bezorgen. Verzenddozen (van bijvoorbeeld DS80.nl) zullen ervoor zorgen dat de flessen niet breken, dus maak je geen zorgen.

Je kunt er ook een cocktailavond van maken. Creëer samen nieuwe soorten drankjes en experimenteer erop los! Of laat ieder persoon hun eigen signature cocktail meenemen. Wie de beste cocktail heeft gemaakt, mag kiezen welke film jullie kijken die avond. Vergeet ook trouwens niet lekkere hapjes ertussendoor. Popcorn voor de film, borrelnootjes voor bij de wijn en andere lekkere snacks waar jullie zin in hebben.

Zorg voor dat je alle spullen gereed hebt voor de activiteiten die jullie gaan doen

Een girls night hoeft niet per se een filmavond te zijn. In plaats van dat je jouw Netflix of Videoland account klaarzet op tv met een aantal dekens en kussens, kun je er ook voor kiezen om iets anders te doen. Wat dacht je van een self-love thema, gecombineerd met een manicure? Leg een aantal maskers klaar of bereid een manicure of pedicure voor. Een perfecte girls night gegarandeerd!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *