Carrière

Digitale Bezoekersregistratie

Ook als organisatie heb je maar één kans voor een eerste indruk. Een bezoeker voel zich welkom wanneer hij of zijn het idee heeft dat hij of zijn wordt verwacht. Daarnaast is een verplichte bezoekersregistratie geëist vanuit de Arbowet. Voor het geval van een ongeval of een calamiteit waarbij het pand moet worden ontruimd. Over de invulling van de bezoekersregistratie zijn geen regels.

Bezoekersregistratie van Veenman

Veel organisaties maken nog steeds gebruik van papieren registratieformulieren bij de ontvangst van bezoekers. Het oogt niet professioneel maar het voldoet vaan ook niet aan de wetgeving. Met een digitaal bezoekersregistratie wordt dit eenvoudig opgelost. Je hebt actueel overzicht wie zich bevindt in het pand.

Voordelen van Bezoekersregistratie van Veenman

Een digitale bezoekersregistratie ziet er erg professioneel uit en is naar eigen wens in te richten. Daarnaast is het eenvoudig in gebruik wat het erg tijd- en kostenbesparend maakt. In tijden van Corona is bezoekersregistratie extra belangrijk. De digitale bezoekersregistratie is contactloos waardoor het risico om verspreiding van het virus tegen te gaan geminimaliseerd wordt. Het aan- en afmelden van het personeel en gasten is voornamelijk contactloos en corona-proof. Bij de bezoekersregistratie kan je tijdelijk een corona vragenlijst integreren. Ook kan je de bezoekers een bevestiging mail sturen inclusief hygiëne- en bezoekersvoorwaarde. Het is ook heel belangrijk dat gegevens tijdelijk worden bewaard om wat kan dienen als databron bij contact onderzoek.

App en Software

Naast een web portaal, is er een gratis bezoekersregistratie app beschikbaar voor alle medewerkers. Deze app is geschikt voor zowel Android als IOS. Bij de balie kan gebruik worden gemaakt van een Ipad. Het aan- en afmelden met een QR-code wordt dan super makkelijk en het ziet er erg professioneel uit. De bezoekersregistratie software biedt nog meer mogelijkheden zoals handtekening integreren of rechten per gebruiker toekennen. Kijk op de website van Veenman en vraag een uitgebreide brochure aan voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *