Reizen

Deze 3 items zijn onmisbaar bij een dagje strand

We kijken allemaal stiekem alweer uit naar de zomer. Of misschien heb je al wel een reisje naar een zonnige bestemming geboekt. Om alvast wat in de stemming te komen en het winterse weer hier wat te vergeten, worden hier drie items benoemd die onmisbaar zijn voor een dagje (of weekje) aan het strand.

Een fijn strandlaken
Een fijne strandhanddoek is onmisbaar als je een dagje naar het strand gaat. Kies voor de juiste maat en ga voor een fijne, zachte stof. Zo kun je comfortabel genieten van je dagje strand. Strandlakens zijn er natuurlijk in vele verschillende soorten en maten. Op strandlaken.nl vind je een groot aanbod. Tip: kies er eentje met een opvallend kleurtje of printje, zodat je je plekje gemakkelijk en snel terug kan vinden als je weer uit het water komt.

Een luchtige outfit
Het is altijd fijn om een luchtige en gemakkelijke outfit mee te nemen als je naar het strand gaat. Niet alleen bij hoge temperaturen is dit fijn, maar ook als je snel eventjes iets over je badkleding aan wilt trekken om een wandeling te maken of een hapje of drankje te gaan doen. Niet iedereen voelt zich prettig in badkleding. Met een luchtig jurkje of een omslagdoek ben je in een mum van tijd aangekleed en kun je jezelf wat meer bedekken, waardoor je er netjes bijloopt en jezelf wat zelfverzekerder kunt voelen.

Goede bescherming
Goede bescherming tegen de zon is ontzettend belangrijk. Ook wanneer de zon minder hoog staat en het geen hartje zomer is, is het belangrijk om je huid goed te beschermen. Dit houdt je huid soepel en gezond en voorkomt huidveroudering. Bovendien verkleint het de kans op huidkanker aanzienlijk. Het is een fabeltje dat je er minder bruin van zou worden. Ook met zonnebrandcrème krijg je een mooi kleurtje. Zorg er daarom altijd voor dat je een crème bij je hebt met de juiste beschermingsfactor en smeer jezelf van tijd tot tijd goed in. Hiervan zul je later profijt hebben. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *