Fashion

De voordelen van een voorgevormde BH

Ken je dat gevoel dat je door een lingeriewinkel loopt, maar echt geen idee hebt wat voor soort BH het best bij jou figuur past? Don’t worry! De voorgevormde BH is een BH die bij elk figuur en type borst past. In samenwerking Annadiva Lingerie hebben wij de voordelen van de voorgevormde BH voor jou op een rijtje gezet.

1. Een voorgevormde BH zorgt ervoor dat je tepels minder snel zichtbaar zijn.

Een voorgevormde BH heeft vaak gladde cups zonder naden. Elke cup bestaat uit slechts één stuk stof. Hierdoor staat de BH vaak wat bol wanneer je deze niet aan hebt. Een voorgevormde BH heeft vaak een soort foamlaagje tussen de stof in, waardoor je tepels minder zichtbaar zijn. Bovendien zorgt dit foamlaagje ervoor dat e borsten een mooie ronde vorm krijgen. Veel vrouwen denken dat dit foamlaagje er ook voor zorgt dat je borsten voller ogen, dit is echter een fabeltje. De cups van een voorgevormde BH zijn vaak zo dun dat je borsten er niet voller of groter uit zien dan bij een niet voorgevormde BH.

2. Een voorgevormde BH is verkrijgbaar in alle kleuren, printjes, maten en merken

De keuzes bij een voorgevormde BH zijn enorm! Vrijwel elk lingeriemerk heeft verschillende voorgevormde BH’s in het assortiment. De voorgevormde BH kan ook erg variëren in model. Zo kun je gaan voor een voorgevormde balconette BH, maar een voorgevormde hartvorm en push-up BH behoren ook zeker tot de mogelijkheden. Naast variatie in merk en model, is er ook veel variatie in kleur en print. Vrijwel elk seizoen brengen lingeriemerken nieuwe voorgevormde BH’s met de leukste printjes en kleuren uit, helemaal in de trends van dat moment. Zo kun je dus gaan voor de BH die het meest overeenkomt met jouw stijl!

3. Een voorgevormde BH biedt voldoende ondersteuning

Een voorgevormde BH biedt zeker voldoende ondersteuning. Voornamelijk wanneer er ook een beugel in deze BH is verwerkt, is de steun optimaal. Ook zonder beugel kan deze BH echter voldoende ondersteuning bieden. Voor vrouwen met een grotere cupmaat raden wij echter wel aan een BH met beugel te dragen. Deze beugel biedt vaak net dat beetje extra steun, waardoor ook het draagcomfort beter wordt.

4. Een voorgevormde BH kan worden gedragen met elk figuur

Een voorgevormde BH is geschikt voor ieder type borst. Wanneer je de juiste maat draagt zal de voorgevormde BH goed aansluiten op je lichaam, waardoor deze geschikt is voor zowel kleine als grote borsten.

5. Een voorgevormde BH verdoezelt het verschil tussen twee ongelijke borsten

Geen enkele vrouw heeft twee gelijke borsten. Een borst is altijd net wat groter of kleiner dan de andere borst. De ene vrouw heeft hier wat meer last van dan de ander. Heb jij een groot verschil tussen beide borsten? Dan kan een voorgevormde BH dit verschil kleiner doen ogen. De voorgevormde BH heeft namelijk cups die zelf al gevormd zijn, hierdoor zal het verschil van jouw ongelijke borsten minder opvallen.

Nu ben je helemaal op de hoogte van de voordelen van een voorgevormde BH. Heb jij er al eentje in jouw lingerielade liggen?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.