Fashion Geen categorie

Dé trend van dit jaar: Persoonlijke sieraden

Het is eigenlijk overduidelijk, de trend in sieradenland van dit jaar zijn de sieraden met een persoonlijke touch. Van een initial ketting en armband met initialen tot aan een ring met geboortejaar of sterrenbeeld. Je kunt er tegenwoordig niet meer om heen, iedereen draagt wel eens een sieraad met persoonlijke betekenis. Daarnaast kom je ze ook in vrijwel elke sieradencollectie van bekende sieradenwinkels tegen.

Ketting met letter

De ketting met letter, ook wel initiaal ketting, is op dit moment wel de grootste trend van dit jaar op het gebied van sieraden. Je ziet de kettingen in tal van varianten terugkomen. Een mooie ketting met zelfgekozen bedel en erop gegraveerde letter of enkel een mooie ketting met een bedel in de vorm van een letter. Daarnaast kun je bij de gegraveerde kettingen op sommige websites zelfs nog zelf het lettertype kiezen. Voor welke initiaal ga jij? Ga jij voor één van je eigen initialen of voor een initiaal van een dierbare?

Naast de kettingen met letter zijn er nog tal van andere varianten sieraden waarmee jij jouw sieradencollectie een persoonlijke touch kunt geven. Zo zien we tegenwoordig ook steeds meer sieraden met geboortejaar, sterrenbeeld of bijvoorbeeld een vingerafdruk.

Hoe draag je deze persoonlijke sieraden?

Hoe draag je deze sieraden op een stijlvolle manier? Een andere trend dit jaar is om sieraden te combineren, ook wel layeren en een ware sieradenparty te maken die past bij jouw outfit. Zo staat het bijvoorbeeld erg leuk wanneer je verschillende lengtes kettingen onder elkaar draagt, met elk een verschillende hanger of structuur. Naast een combinatie van verschillende kettingen is ook een combinatie van verschillende oorbellen en ringen helemaal hip. Draag een opvallende ring met wat subtielere, minimalistische varianten. Wanneer je niet té veel kleuren gebruikt in de combinaties dan is dit juist erg stijlvol en maakt het je outfit helemaal af.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.