Koken

De populairste ijsmerken

Elke ijsgroothandel zou deze drie topmerken in het assortiment moeten hebben. Dit zijn namelijk de populairste ijsmerken ter wereld.  

Magnum 

Magnum, een van de beste ijsmerken, is eigendom van de Nederlandse Unilever Company. De belangrijkste producten van Magnum zijn klassiek en amandel. Magnum’s Classic-ijs is ijs op basis van sticks en bestaat uit een dikke, gebarsten laag met Belgische chocolade. Het omvat vanille-ijs dat zacht en romig is. Magnums amandelijs bevat heerlijke amandelen in het klassieke ijs. Magnum produceert ook nieuw browniesmaakijs waarin een romige brownie wordt omhuld met dikke gebarsten Belgische chocolade en stukjes cashewnoot. Magnum-ijsrepen die in Belgische chocolade zijn gedoopt, hebben de voorbije jaren een omzet van ongeveer 2,54 miljard dollar opgeleverd. Unilever heeft hun distributie uitgebreid naar de VS, China en India. Vanwege de aanwezigheid van Belgische chocolade bedekt met vanille-ijs, is het merk Magnum populair geworden vanwege hun smaak en wordt het beschouwd als het beste ijsmerk ter wereld. 

Ben & Jerry 

Ben & Jerry startte het beroemde ijsmerk in 1978. Het is een Amerikaans bedrijf dat ijs en andere diepvriesproducten vervaardigt. In het huidige scenario functioneert Ben & Jerry wereldwijd en is het eigendom van Unilever. Het hoofdkantoor is gevestigd in South Burlington, Vermont. Ben & Jerry produceert een breed scala aan producten met verschillende smaken. De jaarlijkse omzet van Ben & Jerry bedroeg 132 miljoen dollar. Vanwege zijn merkwaarde, smaak en productcategorieën wordt Ben & Jerry beschouwd als een van de beste ijsmerken ter wereld. 

Haagen Dazs 

Ook beschouwd als een van de beste ijsmerken ter wereld, staat Haagen Dazs al meer dan 50 jaar in de schijnwerpers. Het onderscheidt zijn merk door de juiste smaak en een romige textuur toe te voegen door gebruik te maken van de hoogwaardige ingrediënten. In het huidige scenario doet dit merk er alles aan om voor elke hap het beste ingrediënt om te zetten in een mondverzorgende smaakbeleving. Dit merk begon met eenvoudige smaken van vanille, koffie en chocolade. In het jaar 2017 haalde dit topijsmerk een omzet van ongeveer 461,3 miljoen dollar. Door hun brede scala aan producten en hun smaak is Haagen-Dazs uitgegroeid tot een van de beste ijsjes ter wereld. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *