Fashion

De nieuwe trends van 2021

Stap een kleurrijke zomer in met deze nieuwe trend! De smileys zijn gearriveerd en zijn ook zeker niet meer weg te slaan. Ook kralen met felgekleurde letters zijn weer helemaal terug van weggeweest. Maak daarom je outfit compleet met deze hippe, kleurrijke trends.

Just smile(y) 

Wat is er nou toepasselijker dan een smiley face deze tijd. De winkels gaan weer open, mondkapjes mogen af en we kunnen eindelijk weer genieten met familie en vrienden. Het leven bloeit weer op en de mensen beginnen steeds meer te lachen. Laat daarom zien hoe blij jij bent met van binnen maar ook van buiten door helemaal all out te gaan met smileys. Of je nou liever een leuke ketting draagt of toch voor een iets subtielere ring gaat. Alles kan en mag! Want wie houdt er nou niet een lach?

True colors

De zomer is aangebroken! Tijd om die sombere kleding weer terug in je kast te stoppen en je weer helemaal te laten zien in felle, vrolijke kleuren. Wees niet verlegen en laat zien wie jij bent en durf dat felroze topje aan te doen vandaag. Dit geldt natuurlijk ook voor sieraden. Waarom bescheiden zijn als je er helemaal voor kan gaan met die felblauwe oorbellen of leuke gekleurde armbandjes. Laat je zien! Daarbij geeft het je een excuus om je collectie uit te breiden. Ik bedoel wie wil er nou niet kleding en sieraden inkopen?

Hoe draag je dit nou?

Een goede optie is om de sieraden te combineren. Neem bijvoorbeeld kleuren die dicht bij elkaar liggen in de kleurencirkel en combineer deze. Of kies voor iets gewaagds en combineer de kleuren complementair aan elkaar, denk aan groen en paars. Ook kan je ervoor kiezen om de kleuren te combineren met gouden of zilveren sieraden. Kijk wat voor jou werkt en wees vooral niet bang om te experimenteren. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *