Reizen

De meest bijzondere overnachting van Nederland!

Ben jij toe aan een bijzondere overnachting, een unieke ervaring of wil je voor een keer volledig in de watten gelegd worden? Dan is The Clock Tower hét perfecte uitje voor jou! Op 30 meter hoogte met een prachtig uitzicht over Weesp, Amsterdam, Almere en Hilversum kan je genieten van een uitzonderlijke suite. Ben jij benieuwd wat je nog meer te wachten staat als je kiest voor The Clock Tower? Lees dan snel verder:

De suite van je dromen

Wanneer je kiest voor The Clock Tower zal je je ogen uitkijken. Er kan met 100% zekerheid worden gezegd dat jou een speciale suite staat te wachten! Je zal volledig in de watten worden gelegd en totaal uitgerust vertrekken. 

De suite beschikt over een voortreffelijk tweepersoonsbed waar je heerlijk in kan wegdoezelen. Wil je liever relaxen bij een prachtig uitzicht? Dan is dat ook zeker mogelijk op de loungebank. Wat het verblijf helemaal afmaakt is de grote badkuip. Hierin kun je heerlijk ontspannen badderen, terwijl je bijvoorbeeld een boek leest of een serie kijkt!

De beste service

Wanneer je kiest voor deze bijzondere overnachting krijg je ook de beste service! En daarbij hoort natuurlijk een minibar! Deze minibar is gepersonaliseerd en staat, net als het heerlijke ontbijt, voor je klaar. Beide zijn bij de overnachtingsprijs inbegrepen.

Een persoonlijk tripje

Daarnaast is de overnachting ook heel persoonlijk. Je hebt zo namelijk beschikking tot een eigen host. Ben je van plan om een stukje verder te rijden met een taxi? Dan staat de host voor je klaar om dit in orde te maken. De host zal ervoor zorgen dat je de overnachting van je dromen zal hebben en is gepassioneerd om van alles voor jou te regelen!

Een authentieke omgeving

Naast dat het verblijf bijzonder is, is de omgeving ook nog eens authentiek! The Clock Tower bevindt zich in de Laurentiuskerk, aan de Herengracht. Dit is midden in het bruisende centrum in Weesp. In de buurt staan niet alleen beeldige grachten en woningen, maar het zit ook bomvol gezellige restaurants en cafés. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om een bootje te huren om jezelf compleet aan de natuur over te geven. Wie wilt dat nou niet?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *