Geen categorie

De leukste ideeën voor een meidenavond

Als de laatste keer dat je een meidenavond hebt gehad een slaapfeestje van de universiteit was, ben je écht toe een aan avond met je vrienden. Hoewel een avondje uit voor dames altijd een optie is, kan het duur en lastig zijn met de corona-maatregelen. Overweeg daarom eens een van deze meidenavond ideeën voor thuis!

Spa-avond

Als de wallen onder je ogen een wrede herinnering zijn aan hoe weinig tijd je hebt om jezelf te verwennen, overweeg dan een spa-avond met de meiden. Laat je vriendinnen bij je thuis komen en trek pyjama’s of badjassen aan. Geef elkaar gezichtsbehandeling, manicures en pedicures. Leg elkaar je skincare routine uit en vertel hoe je parabenen herkennen kunt. Heb je nog tijd over? Test je make-up technieken dat eens bij elkaar uit. Misschien kan iemand in je vriendengroep stiekem wel prachtige wenkbrauwen tekenen of sproeten maken. Straks weet je precies waar je moet zijn om je stapavond-make-up te regelen!

Chick Flick Marathon

Je partner heeft er waarschijnlijk weinig zin in om deze films met je te kijken, dus dan moet je maar je vriendinnen inschakelen! Pak de tissues en dim de lichten. Misschien wil je ook wat lekkere cocktails maken (tip: cocktail met rum) en popcorn op tafel zetten. Als dat geen leuke avond wordt…

Fondueplezier

Er is een reden waarom fondue populair is. Over de smeltkroes zijn talloze vriendschappen ontstaan. Als je er nog geen hebt, investeer dan in een goedkope fonduepan en zoek op internet naar een leuk recept of twee. Kies kaas, chocolade of beide voor een gezellige avond met leuk, lekker eten.

Huur een professional in

Zeg tegen de meiden dat ze hun sportbroek moeten aantrekken en een avond moeten komen leren van een professional. Iedereen komt in actie om een instructeur in te huren die de groep een bepaalde vaardigheid leert. Ideeën nodig? Overweeg een luchtige les over buikdansen of een serieuzere les over zelfverdediging.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *