Geen categorie

De leukste cadeaus voor haar!

Is je vriendin, vrouw of moeder binnenkort jarig en wil je haar verrassen met een leuk, origineel cadeau? Hieronder hebben we een aantal cadeau tips gedeeld waar je inspiratie uit kunt halen voor het verzinnen van een cadeau. Het is niet altijd makkelijk een origineel cadeau te vinden en het ook persoonlijk te houden. Je kunt in je omgeving ook vragen of ze wat dingen op haar lijst heeft staan om zo toch het juiste cadeau te vinden!

Persoonlijk

Een origineel cadeau is een cadeau voor haar met een persoonlijk bericht. Dit zijn cadeaus die niet duur hoeven te zijn, maar vaak wat meer tijd kosten. Wel zijn het cadeaus die je altijd bij je kunt houden en nooit vergeet. Is ze bijvoorbeeld voor stage of werk in het buitenland? Maak een video waarin familie en vrienden iets liefs zeggen en een leuke herinnering delen met haar. Naast het opsturen van de video kun je een fotoboek laten uitprinten en opsturen met een foto van iedereen en daaronder een persoonlijk bericht.

Pakket samenstellen

Een pakket samenstellen is een cadeau waar je veel tijd en moeite in stopt en wat heel origineel is. Je kunt hierbij denken aan een rieten tas of mand die je zelf vult met verschillende, kleine cadeaus. Denk aan producten die ze weer nodig heeft zoals een wimperserum kopen of een nieuwe lipbalsem. Daarna kun je het opvullen met een boek die ze graag wilt lezen en wat accessoires of bijvoorbeeld een nieuwe mok waar ze iedere ochtend haar koffie uit kan drinken.

Samen op vakantie

Houden jullie beide van reizen en staan er heel wat plekken op het lijstje? Koop een ticket als cadeau! natuurlijk zijn tickets niet altijd goedkoop, maar kun je wel deals in de gaten houden. Vaak zijn er deals voor steden in Europa waar je voor onder de € 100,- al een ticket kunt scoren. Je moet hiervoor wel even de tijd nemen en de deals goed in de gaten houden. Probeer ook wat verder te boeken zodat je zeker weet dat je beide vrij kunt krijgen en weg kunt.

Relax

Is ze altijd druk en bezig? Geef een spadagje cadeau. Ook hier kun je verschillende deals over vinden online en kun je al gauw voor een mooie prijs een luxe spadag boeken met zijn twee. Verras haar door haar mee te nemen en pas bij aankomst te vertellen wat jullie gaan doen en hoe de dag eruitziet.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *